Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRAT NA CIPRU

Omonia se smilovala Dinamu i velikodušno pomaknula termin za čak sat vremena

Dinamo i Omonoia sastali se 2. pretkolu Lige prvaka
Josip Regovic/PIXSELL
23.07.2021.
u 13:52

Dinamo je tražio da se termin pomakne zbog nesnosnih vrućina koje na Cipru dosežu i 40 stupnjeva. Omonia, koja je u utakmici na Maksimiru poražena s 2:0, pristala je na to i za sat odgodila termin.

Ciparska Omonia ipak se smilovala Dinamu i pomaknula termin utakmice za čak sat vremena! Uzvratna utakmica drugog pretkola Lige prvaka tako će se ipak igrati u 18 sati po našem vremenu, umjesto u 17.

Dinamo je tražio da se termin pomakne zbog nesnosnih vrućina koje na Cipru dosežu i 40 stupnjeva. Omonia, koja je u utakmici na Maksimiru poražena s 2:0, pristala je na to i za sat odgodila termin.

No, trener Dinama Damir Krznar smatra da priča vrućina neće utjecati na njegove igrače.

– Mi svakoj utakmici pristupamo tako da pokušavamo stvari što prije riješiti, da protivnika dokrajčimo što je to više moguće. Potenciranje te vrućine je kontraefekt, daje mojim igračima nekakav alibi koji nema logike. Sparina, snijeg, kiša, po svemu se igra i igrači na te uvjete trebaju odgovoriti. Ne bih uvjete na Cipru označavao kao otegotne ili olakotne, iako je Omonia odabrala taj termin držeći da će joj pomoći.

Ključne riječi

Komentara 1

PU
puniša
14:31 23.07.2021.

Bravo Ciprani! Baš ste srbi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije