Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov dragulj
Povratak na članak

Olmov otac ekskluzivno za VL otkrio što se zbiva iza kulisa, čime je razočaran

- Od Danija žele napraviti najskupljeg igrača u Dinamovoj povijesti, a ga nisu tako tretirali. 40 milijuna eura je previše - kazao je Miguel

Komentari 27

BI
Bilidelikt
13:37 01.09.2019.

Toliko je ljudi napustilo državu u zadnjih 6 godina ali ni jedan novinar sa večernjeg. Pitam se zašto?

VL
RH
romeosvic@hotmail.com
13:45 01.09.2019.

Poslije utakmice protiv Rosenborga Olmo je rekao da želi igrati ligu prvaka a zašto to nebi bilo u dinamu.Znaći nema ništa protiv a i prije je spomenuo da je zadovoljan u Zagrebu.A ovaj vl mi tako smrdi kao i ovaj novinar koji je cijelu priču izmisli u kutu svog stana.

VL
DU
Deleted user
13:04 01.09.2019.

Upitno mi izgleda da je intervju stvarno vođen.

VL
PN
premda_nije
13:22 01.09.2019.

Novinari bi umrli kad im ne bi bio razdor u Dinamu prvo na pameti. Ali ništa od toga, prije će vaše novine propasti nego Mamićev Dinamo!

VL
BO
bozzika
13:22 01.09.2019.

a i ovaj Miguel drobi svašta, te je zadovoljan sa Dinamom te nije, želi očito da mu sin ode u veći klub koji igra ligu prvaka ali za 20-30 milijuna a onda se podrazumijeva da je takav klub kupio igrača za klupu pa ako uspije, uspije a ako ne njima to nisu nikakve pare a ako je mislio na neki manji klub e onda su to već klubovi ranga Dinama, možda nešto malo jači i pitanje je dali bi ti klubovi igrali svake godine europske utakmice i osim toga zašto prelaziti u klub koji je otprilike na istom nivou kao i klub u kojem već igraš i u kojem ti je odličano! Ako misli na klubove ranga Sevilla,Milan,Inter,Napoli takvi klubovi su već pokazali da ako ga plate manje ta vrlo vjerojatno neće ni igrati, a niti kod njih nije sigurno da ce u europska natjecanja, ako misli na Atletico Madrid pa oni su onog Felixa platili 130milijuna i taj će igrati sigurno jer je toliko plaćen a nije ništa bolji od olma a da olma plate 30 to samo po sebi pokazuje koliko na koga računaju i za kraj šećer, drugog sina kojeg ni sam očito ne smatra nekim igračem su on i Dani uvalili u klub i još izjavi da je ovaj ok za Dinamo!! Puno priče a neznam za što?!

VL
DR
drazenzg
14:17 01.09.2019.

Kad mi matematika imala smisla,a trebala bi,onda bi Dani odigrao i zavrsio pricu u Dinamu nakon LP-a.Tu bi se prava cijena za njegov transver iskristalizirala.Naravno da ce otici ,ali da sad ode sjedit ce na klupi.Evo mu prilike u Dinamu "dobaci"do ti 40 mil.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
17:28 01.09.2019.

Po onome što je pokazao u zadnje dvije utakmice protiv Rosenberga, gdje ga se nije vidjelo, pitanje je da li velikim klubovina vrijedi i 20 mio. €. Bolje mu je da ostane još dvije-tri godine u Dinamu, nego da završi kao Ćorić, Halilović, Rog, Pjaca, Murić...

VL
KE
kentie
15:49 01.09.2019.

Ovaj interview jej jako tendenciozan i jako zločest...slažem se...ali neka family Olmo spusti loptu na zemlu i neke stvari shvati. Pro primo kad bi Dani u Barci dobio uopće priliku da okusi travnjak Nou Campa makar i na par minuta u Primeri. Pro secundo igrao bi u Barceloneti i pitanje je uopće dokle bi dospio? Tretje, kako je Enrique zbog obiteljskih razloga odstupio od klupe Espagne , novi izbornik Espagne nema Danija Olma ni na salveti za doručak, a kamoli na spisku za repku Espagne u idućim tekmama, i četrtro bilo bi mu jako pametno da se Daliću stavi na polaganje i raspolaganje...napravio bi karijeru poput Rakitića koji je rođeni Švicarac...

VL
OV
Ovozemaljski
12:22 01.09.2019.

Da je Mamić pušten da radi u miru Olmo bi prije godinu dana potpisao novi ugovor i da ga Mamić može prodavati pričali bi o ciframa od 60 do 70 mil eur gdje bi se prodao za 40 mil. Ovako ako Dinamo dobije 20 mil. može biti sretan, još samo da ne ode bez odštete. Već na ovom primjeru će se vidijeti koliko Mamić fali, a da ne spominjem reprezentaciju gdje ćemo za koju godinu biti u rangu Austrije i Mađarske danas.

VL
DU
Deleted user
18:49 01.09.2019.

Počinju zakulisne igre medija, u ovom slučaju VL, u cilju destabilizacije Dinama pred Ligu prvaka. Već viđeno tolikih prethodnih godina, ali Dinamo onda nije imao......Bjelicu. Zato, apage satana, od Dinama.

VL
Avatar comparator
comparator
16:55 01.09.2019.

Olmo ! Ostani u Dinamu dok god za tebe netko ne izbroji onoliko koliko zaista vrijediš ,a mislim da je realna cijena oko 35 do 40 milijuna eura. Naravno da to baš ne može isplatiti bilo koji klub ali to je tako u trgovini s igračima i vjerujem daće tvoji potezi u ligi prvaka privući prave ponude .

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
12:23 01.09.2019.

Opet nesto ne valja u tom dinamu al zato o hajduku nista negativno.

VL
CH
che99
14:47 01.09.2019.

kako igra u zadnje vrijeme i 4 je previše, bolje da ga što prije prodaju

VL
TZ
Tamna zvjezda
15:11 01.09.2019.

Na žalost ovo samo ukazuje da je Zdravko Mamić još uvijek šef Dinama, i ne pušta da Olmo ode, dok se ne definira koja svota ide njemu u džep. Prije je sve radio preko Barišića, sada je tu i mlađi "brat Dalton".

VL
IV
ivanlac27
13:01 01.09.2019.

Pa naravno da je 40 mil puno za igraca iz Hnla, sa nasih prostora cca 20 mil je vrh kod transfera. Zapadni klubovi nasu ligu gledaju kao bugarsku, rumunjsku, ukrajinsku i sl. tako da..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.