Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO

Olmo: Očito su Izraelci dobri

Dinamo novi dres
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/8
20.07.2018.
u 15:01

- Očito je da su Izraelci dobri, uvijek je u Europi teško, ali vjerujemo u sebe. Budemo li mi radili ono što treba, vjerujem i da ćemo proći u sljedeći krug.

Dinamo je od jučerašnje vrućine pobjegao u utrobu grada Zagreba. Doduše, nije trener Nenad Bjelica odlučio promijeniti lokaciju treninga, ali je pet igrača poslao u tunel. I to ne maksimirski, nego u tunel Grič.

Taj gradski spomenik jučer je bio obojen u plavo, jer upravo ondje Dinamo je sa svojim dobavljačem Adidasom predstavio nove tri garniture dresova.

>> Pogledajte kako su četiri vatrena odala počast Hrvoju Ćustiću

Osnovna, plava varijanta dobila je okomite tamnije pruge, crni je dobio dijagonalne svjetlije crte, a treća boja više nije narančasta kao prošle sezone nego žuta.

Varaždin, pa Hapoel

U tunelu nogomet u “kavezu” zaigrali su Lovro Majer, Dani Olmo, Amir Rrahmani, Amer Gojak i Jan Lecjaks protiv talentiranih klinaca koji su se svojim loptačkim umijećem izborili za ovu lijepu priredbu. No prave priredbe očekuju se od Dinama od sljedećeg tjedna.

Trener Bjelica dio će svoje momčadi testirati danas u Varaždinu protiv tamošnjeg drugoligaša kojem na razne načine pomaže i izbornik reprezentacije Zlatko Dalić, a klub ima ozbiljne ambicije za ulazak u prvu ligu koja mu je ovog ljeta za dlaku izmakla.

Ambicije ima i Dinamo i uvijek su iste: doma sve pokoriti, a u Europi ući u skupinu. I europski start već je u utorak u Maksimiru protiv Hapoel Beer Sheve.

>> Pogledajte galeriju s dočeka Ivanu Perišiću i Anti Rebiću

Dinamo novi dres
1/23

- Spremni smo, naravno. Imamo iza sebe teške pripreme, ali radili smo dobro i kvalitetno jer znamo da nas čeka duga i teška sezona - kaže mladi Španjolac Dani Olmo koji je bio jedan od najboljih igrača prošle sezone.

Ta teška sezona kreće već u utorak protiv Hapoela koji je lako prošao estonsku Floru.

- Očito je da su Izraelci dobri, uvijek je u Europi teško, ali vjerujemo u sebe. Budemo li mi radili ono što treba, vjerujem i da ćemo proći u sljedeći krug.

No u Dinamo je ovog ljeta stiglo jako puno igrača, nije ih lako uigrati.

Kvaliteta je dobrodošla

- Nije važno što su došli novi igrači već je važno da su kvalitetni. Koliko sam vidio, dobili smo pojačanja, svaki novi kvalitetan igrač dobrodošao je. To je dobro za momčad, ali i za igrače jer dobivamo konkurenciju.

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

U srijedu je Dinamo igrao protiv Sesveta i prekinuo niz pobjeda na pripremama. Dosad su plavi sve pobjeđivali, ali u predzadnjoj pripremnoj utakmici nisu izgledali dobro neko pomalo sporo i vrlo jalovo.

- Imali smo nekoliko prilika, ali nismo uspjeli zabiti. No dobro, to je samo jedna utakmica, samo treba dalje raditi i sigurno će sve biti dobro.

Kako vam se sviđa novi maksimirski travnjak?

- Odličan je, bolji nego što je bio prošli - sa smiješkom je zaključio mlađahni Španjolac.

Spomenuta utakmica s Varaždinom igra se na gradskom stadionu u Varaždinu od 19.30 sati.

>> Pogledajte galeriju s dočeka Dejanu Lovrenu

Dinamo novi dres
1/17
Ključne riječi

Komentara 1

BI
binki
16:11 20.07.2018.

Lopina je srozao klub da ispadaju u prvom pretkolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije