Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od Klinsmanna do Mandžukića

Oliver Kahn poručio Mandžukiću: Bayern se često rješava napadača

Oliver Kahn
Foto: NordPhoto/PIXSELL
28.01.2014.
u 08:59

"Onaj tko potpisuje za Bayern, mora biti svjestan što radi, izjava je Otta Rehhagela koja nikada ne gubi na aktualnosti, a sada nam se javlja u primjeru Marija Mandžukića"

Slučaj Marija Mandžukića podigao je mnogo prašine u Njemačkoj. Njegovo izbacivanje iz momčadi zbog, kako su u klubu rekli, nediscipline i nezalaganja na treningu izazvao je brojne reakcije, posebice bivših igrača bavarskog kluba.

A o toj temi na svom blogu pisao je i legendarni vratar Bayerna Oliver Kahn. On je našem reprezentativcu poručio da je u Bayernu normalna stvar rješavanje napadača.

"Onaj tko potpisuje za Bayern, mora biti svjestan što radi, izjava je Otta Rehhagela koja nikada ne gubi na aktualnosti, a sada nam se javlja u primjeru Marija Mandžukića. Bez obzira na to što je postigao deset golova, na ljeto mu dolazi velika konkurencija Robert Lewandowski", počinje svoj tekst Kahn.

U drugom dijelu tvrdi da Lewandowski nije bolji strijelac od Mandžukića, ali da se bolje uklapa u Guardiolin sustav te da bolje razumije igru.

"Kada je dolazio u Bayern, znao je u što se upušta. Tu nitko nije nezamjenjiv, a posebno napadač. Njega se Bayern često rješava. No, Mario sada ne smije biti uvrijeđen, on se mora primiti posla i na svakom treningu dokazati se Guardioli", zaključio je Kahn.

A Bild je isto pisao o toj temi te konstatirao da je to s napadačima normalna pojava u Bayernu. Naveo je da su mnogi napadači došli kao spasitelji, a da su kasnije vrlo brzo postali višak. Pa tako navodi da se slična stvar dogodila Klinsmannu, Elberu, Makaayju, Toniju, Kloseu, Gomezu...

>>Elber o Mandžukiću: Pa Bayernu i ne treba devetka

Komentara 8

45
456
09:01 28.01.2014.

prejak je bio

ĆA
ćaćaća
11:29 28.01.2014.

težak je kruh milijunaša u zapadnoj europi..neka dođu skupljat boce u hrvatsku...

UF
ufrm
14:29 28.01.2014.

Mandukic je uspjesan napadac koliko mu trener dozvoli jer se citava igra i logistika planira oko napadaca. Ako mando misli da je pele i krene improvizirat nevc dugo jet bayernov nogomet nije kvartovski free style.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije