Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdavaštvo

Olimpijska knjiga o Janici, Sandri, Daniri, Blanki...

Danira Nakic Bilic, Margareta Madjeric i Bozica Solic
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
14.10.2015.
u 08:51

' Autor je uložio veliki trud i rad da bi nastupe i domete naših sportašica otrgnuo zaboravu.'

U samo tri godine, nakon knjiga "Hrvatska i olimpijska odličja" (291 sportaš) i "Kovači olimpijskih odličja" (137 trenera), izašla je i treća knjiga u olimpijskoj ediciji splitskog publicista Jurice Gizdića i urednika Ante Drpića. Riječ je o knjizi "Hrvatske sportašice na Olimpijskim igrama" u kojoj je registrirana 161 hrvatska olimpijka.

– Autor je uložio veliki trud i rad da bi nastupe i domete naših sportašica otrgnuo zaboravu – kazala je Danira Bilić-Nakić (na fotografiji), recenzentica i svojedobno najbolja europska košarkašica. Autor već najavljuje i knjigu o svim hrvatskim olimpijcima, kojih će nakon OI u Riju biti više od 1000.

Komentara 1

KA
kajinx
17:56 19.10.2015.

Gosp. Jurica Gizdić, napišite knjigu o svim najuspješnijim sportašima Splita. Niti jedan grad na svijetu nije dao toliko vrhunskih sportaša a pogotovo ako se u obzir uzme odnos prema ukupnom broju stanovnika grada. Bravo Splićani! (Na žalost, ja nisam jedan od vas).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije