Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern - Manchester United 2:1

Olićev pogodak karijere protiv Uniteda

'Bayern Munich\'s Croatian striker Ivica Olic (L) celebrates scoring with Bayern Munich\'s French midfielder Franck Ribery  during the UEFA Champions League 1st leg quarter-final match FC Bayern Munic
'OLIVER LANG'
31.03.2010.
u 00:53

Sjajna igra hrvatskih reprezentativaca Pranjića i Olića u dresu njemačkog prvaka.

Opet se Ivica Olić prometnuo u bavarskog junaka! Semafor je pokazivao da se igra 91. minuta i 57. sekunda dvoboja Bayerna i Manchester Uniteda kad je Olić zatresao Van der Sarovu mrežu za veliki Bayernov preokret i 2:1 (0:1) pobjedu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka! Svoj je udio u Bayernovoj pobjedi imao i Danijel Pranjić koji je igrao cijelu utakmicu na poziciji zadnjeg veznog, s Van Bommelom.

 Pantomima s Van Gaalom

 – Kad se sve zbroji, naša je pobjeda zaslužena. Odigrali smo dobru utakmicu, a ja za svoj klub najbolju ikada – rekao je presretni Olić nakon utakmice.

Olić je razgalio 66.000 gledatelja, i sam je bio izvan sebe od sreće, skinuo je majicu, za što je bio “nagrađen” žutim kartonom (nakon kartona, uz osmijeh se rukovao s belgijskim sucem De Bleeckereom!), a nije zaboravio ni svog trenera Louisa van Gaala...

Okrenuo se, naime, Olić prema klupi, upitno je pogledao Van Gaala i pantomimom mu pokazao na zamjenu! Kao da je upitao trenera: “Hoćeš li me i sada mijenjati?”. U subotu je, podsjetimo, Olić odigrao prvo poluvrijeme protiv Stuttgarta, zabio je gol, a Van Gaal ga je zamijenio u poluvremenu!?

Olić to nije prešutio, glasno se pobunio, no Van Gaal ga je svejedno stavio u udarnu postavu protiv Manchester Uniteda priznavši tako svoju pogrešku koja je Bayern možda stajala i subotnjih bundesligaških bodova. I Olić je opet pogotkom izvadio Van Gaala, već mu je jednom naš napadač spasio glavu, jesenas u Torinu, kad je praktično sam pobijedio Juventus i osigurao Bayernu europsko proljeće.

Ivica Olić, najbolji hrvatski nogometaš u 2009. godini u izboru našeg lista, igra svoj nogomet karijere. Gol kakav je zabio Manchester Unitedu zabijaju samo veliki, iskusni strijelci, usuđujemo se napisati da onaj Olić otprije tri-četiri godine ne bi bio tako miran u ovoj situaciji na samom izdisaju utakmice! Uzeo je Olić loptu Evri, došao je sam ispred vratara Van der Sara, pogledao ga je i “vagnuo”, pričekao da legne i onda zabio u bliži kut! Majstorski, poput najvećih rutinera...

 Oliću 7,5, Pranjiću 6,5

Nakon sjajnog starta u sezonu, sjetimo se da se Olić ozlijedio na treningu reprezentacije, pauzirao je 20-ak dana...

– Proživljavao sam najteže razdoblje u karijeri. Svašta mi se motalo po glavi, odlučio sam još jednom dati sve od sebe kako bih se vratio – pričao nam je Olić.

I uspio je! Vratio se pompozno, na velika vrata, uz pobjednička zvona! Nakon povratka Olić je nekoliko puta bio igrač utakmice, tako je bilo i u srijedu. Portal Goal.com dao je Oliću ocjenu 7,5 kao najboljem igraču utakmice, a Pranjić je dobio dobru 6,5 ocjenu.

Ključne riječi

Komentara 4

DZ
dzuliano
09:26 31.03.2010.

oliću ne valjaš ništa englezima,ali nama valjaš.

DO
Dolinski
09:30 31.03.2010.

Bravo Oliću!

OB
-obrisani-
09:57 31.03.2010.

Smesno kako neki komentarisu.Gledao sam utakmicu preko Holandskog programa.Komentator je bio pun hvale za Riberija,koji je toliko lopti izgubio u napadu,a Olica koji je bio konstantna pretnja Mancesteru je jednostavno ignorisao,kao da je komentarisao drugu utakmicu!Olic je bio najbolji,ali ne zaboravite Pranjica,imao sam prilike pratiti ga u Hol.odlican igrac i super covek.Mozda nema jezik,pa ga setaju po terenu,ali ima znanje i odlican je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije