Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK BAYERNA

Olić: Možda najbolja utakmica u mojem životu

Ivica Olić
Foto: AFP, Reuters
1/10
27.04.2010.
u 23:37

Ivica Olić još jednom je zadivio nogometni svijet. Sa tri pogotka u uzvratu polufinala Lige prvaka odveo je Bayern do pobjede 3:0 i plasmana u finale.

- Nevjerojatno je pobijediti ovakvim rezultatom i još sam ja zabio tri gola za svoju momčad - započeo je Olić.

Hrvatski reprezentatitac posebno je pohvalio igru svojih suigrača, bez koje tvrdi ne bi došli ni njegovi pogoci.

- Igrali smo jako dobro večeras. Moji igrači su napravili odličan posao i stvorili mi mnogo prostora da dolazim u prilike i zabijem pogodak.

Za kraj je Olić ipak naglasio kako je ovo možda njegova najbolja utakmica u životu, te da bez obzira tko dođe u finalu 22. svibnja u Madridu, to trebaju ponoviti.

- Ovo je možda najbolja utakmica u mojem životu, ali posebno me raduje odlični ukupni dojam momčadi. Istu stvar ćemo morati ponoviti u finalu.

Komentara 3

MA
matejbbb
07:45 28.04.2010.

Bravo Oliću! Kapa dolje!

OB
-obrisani-
07:22 28.04.2010.

Bravo. Ivica je 100% ispravan momak!

AN
anprka
09:08 28.04.2010.

Bravo majstore,samo tako nastavi i kapa do poda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije