Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi hrvatskog reprezentativca

Olić mora na operaciju, šest mjeseci izvan terena

ivica olic
Reuters
01.11.2010.
u 12:15

Veliki šok za izbornika Slavena Bilića iz Njemačke je stigla vijest da Ivica Olić, napadač Bayerna, hitno mora na operaciju koljena zbog oštećenja meniska i hrskavice lijeve noge.

Naš reprezentativac izbivat će s terena najmanje šest mjeseci. Prve su procjene njemačkih medija, koji se uglavnom bave teškim problemima koji je ove godine zapao trener Louis van Gaal s ozlijeđenim igračima.

- Naravno da sam strašno razočaran s obzirom da nisam morao igrati na Svjetskom prvenstvu. Nadao sam se da ću u Bayernu ove godine još više napredovati nego u prvoj sezoni. Imao sam velike planove - rekao je Olić, koji bi već danas (ponedjeljak) trebao otputovati u SAD, gdje ga u Coloradu očekuje specijalist Richard Steadman.

Olić (31) je već početkom sezone imao problema s koljenom, a već mu je jednom operirano koljeno, nakon prijateljske utakmice s Brazilom u Splitu 2005. godine. Na bolove u koljeni žalio se i nakon prijateljskog susreta Hrvatske i Slovačke u kolovozu.

Komentara 8

SA
santos008
13:58 01.11.2010.

Olica na lijevoj ,krilnoj poziciji moze zamjeniti Pranjic o cijem sam centarsutu ovdje pisao prije 20-tak dana.Pranjicev centarsut sa lijeve ,odnosno korner sa desne strane je 60% zgoditka.To je \'\'ostro\'\' jako zarezana lopta koja u malovisem luku naglo dobiva silaznu putanju ,koja pogadja centarfora pravo u glavu.Bilic to ne zapaza jer njemu tehnika i nije bila jaca strana kao ni Stimcu ,ali me cudi da to \'\'Zuti[Prosinecki] ne zapaza.Mnogi su se proslavili i zaradili na Pranjicevim proigravanjima.[Huntalar,Alvez,Sulejmani]

DA
dario2612
14:17 01.11.2010.

s obzirom na njegove godine i težinu ozljede bojim se da je to početak kraja njegove karijere..... drži se Ivice

Avatar carlito
carlito
13:44 01.11.2010.

Steta za Ivicu..... Nadam se brzom povratku... Ali postoji jedan problem, tj. vise problema... Naime cak 6 ili 7 igraca Bayerna je ozlijeđeno, sto sigurno nije slucajno i malo puno je previse za takav veliki klub.... Vrlo vjerovatni uzrok je trener Van Gaal sa pogresnim trening principima. Jedan Maurinho nema takvih problema ( pa niti Ciro)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije