Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILD

'Olić, kako to lijepo zvuči'

Bayern Lyon
Foto: AFP, Reuters
1/10
28.04.2010.
u 12:37

Njemačku trese Olić-manija. Tri pogotka u Lyonu ne silaze se sa naslovnica njemačkih medija, a hrvatski reprezentativac dobio je i svoju pjesmu.

Olić, kako to lijepo zvuči, Olić, kako to lijepo zvuči. Takve pogotke čovjek nikad nije vidio. Tako lijepo, tako lijepo. Tim stihovima novinar Bilda počinje osvrt na utakmicu života Ivice Olića u kojoj je sa tri pogotka srušio Lyon.

Naglašavaju u njemačkim medijima da u ovom uspjeha ne trebaju uživati samo navijači Bayerna, već cijela Njemačka. Puni su hvale i za poteze Louisa van Gaala i njegovu odluku da na mjesto Francka Riberyja u srednji red postavi Hamit Altintopa. Ali za odlično postavljanje Schweinsteigera, van Bommela, Contenta i Oh-oh-Olića.

Van Gaal je zaslužio velike pohvale jer je uspio uvesti Bayern nakon devet godina u finale, ali apsolutni junak je Ivica Olić. Zbog njega Njemačka ima puno razloga za slavlje. Olić, kako to lijepo zvuči, rečenica je i kojom autor teksta završava članak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije