Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Lovrena

Olić i Perišić i zabili i asistirali, Srni dvije asistencije, Duduu jedna...

'21.09.2013, Volkswagen Arena, Wolfsburg, GER, 1.FBL, VfL Wolfsburg vs 1899 Hoffenheim, im Bild  Ivica Olic (Wolfsburg #11) und Ivan Perisic (Wolfsburg #9) freuen sich  // during the match from GER, 1
nph / SchraderNordPhoto/PIXSELL
26.10.2013.
u 20:25

Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta u pobjedi Southamptona protiv Fulhama 2:0

Kapetan Šahtara Darijo Srna nakon visokog poraza od Bayera u Ligi prvaka rekao je da se svi moraju sabrati i na pravi način reagirati protiv Zorje. A to se i dogodilo, pobijedili su 4:0.

Strijelaci su bili Stepanenko, Bernard i dvaput Ferreyra, a naši reprezentativci Srna i Eduardo, koji su igrali od početka, ostvarili su tri asistencije.

U desetom kolu Bundeslige Wolfsburg je pobijedio Werder 3:0, a hrvatski reprezentativci Olić i Perišić odigrali su odličnu utakmicu; svaki od njih postigao je gol i ostvario asistenciju.

Već u sedmoj minuti domaći su poveli, zabio je Arnold, a asistirao mu Olić. U 72. minuti Olić je zabio na asistenciju Perišića. Konačan rezultat u sudačkoj nadoknadi postavio je Perišić.

Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta u pobjedi Southamptona protiv Fulhama 2:0. Njegov klub trenutačno je na odličnoj trećoj poziciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije