Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vihor iz Davora

Olić: Grci su me razočarali, kako li su samo osvojili EP?!

Hrvatska Grčka (1)
Foto: Antonio Bronic/PIXSELL
1/10
08.09.2010.
u 09:36

Grci su se u šesnaestercu natiskali poput kakvih turista na maloj plaži. Nisu se mnogo pomicali.

Ivica Olić želio je svoj "ručnik" postaviti između njih, ali bezuspješno.

– Deset ih je stajalo u šesnaestercu, nismo ništa mogli. Baš je Grke bilo briga za napad, jesu li uopće izveli korner? Bio sam siguran da ćemo pobijediti, ali oni su na kraju ipak dobili ono što su htjeli. Razočarali su me igrom, pa to je momčad koja je osvojila EP i igrala u JAR-u! Baš ništa nisu pokazali – kazao je Olić.

Komentara 13

AU
aurora08
09:49 08.09.2010.

ak sam dobro razumio olica onda su grci jucer morali pobjedit, nisam gledao tu utakmicu jer sam sam bio na jednoj drugoj isao sam vidjeti kaj bu runi napravio, uz sve poteskoce koje ima svojom krivnjom, covjek zabio gol, pa olic grci sigurno nisu zasluzili da budu eu prvaci ali su pobjedili, golom pred kraj utakmice, a nisu to zasluzili ni domacini portugalci i na toj sam utakmici bio, na koncu neko je od ova dva morao pobjedit, jer drugog nije bilo u finalu hehehehehehe

OP
opančar
09:53 08.09.2010.

grci su samo pkazali veliku borbrnost, ati bi oliću trebao znati kako se razbija bunker

KR
krasnayi
10:56 08.09.2010.

olicu-vi ste nas razocarali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije