Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sport Bild:

''Olić će se za Bayern pokidati! U krevet uvijek gladan''

Ivica Olic
Reuters
05.05.2010.
u 21:07

Za Bayernove navijače naš je napadač trenutačno najbolji nogometaš svijeta, ali početak u Bavarskoj bio mu je sve samo ne lagan.

U sljedeća dva i pol tjedna Bayern bi mogao ispisati najljepše stranice klupske povijesti, a njemački tjednik Sport Bild ističe Ivicu Olića kao ključnog čovjeka Van Gaalove momčadi u lovu na trostruku krunu. Za većinu Bayernovih navijača on je trenutačno najbolji igrač na svijetu, a predsjednik uprave Karl-Heinz Rummenigge ističe da može biti uzor suigračima.

– Louis van Gaal s pravom ga obožava – kaže legendarni napadač Bavaraca.

A Olić je otkrio da su mu prvi dani u Münchenu bili jako teški.

– Svaki sam dan u javnosti slušao da sam četvrti ili peti napadač. Ponekad sam kod kuće razmišljao: zar ću zaista ispaštati zbog toga što sam došao bez odštete? No, prijelomni trenutak bio je razgovor s Van Gaalom na pripremama u Donaueschingenu. Rekao mi je: Ti si jedini napadač o kojemu ništa ne znam. Nakon dva tjedna mi je opet prišao i rekao da je jako zadovoljan. Tada sam shvatio da mu imena ništa ne znače.

Nijemci se dive Olićevu besprijekornom fizičkom izgledu (na 182 cm 86 kg čistih mišića) i ističu da ne pije ni coca-colu ni limunadu, već samo vodu, te da nikad ne večera nakon 19 sati.

"Briga za tijelo je na prvome mjestu. Njegova supruga Natalie ne može shvatiti kako može leći u krevet praznog želuca. Ali Olić tako želi, svaki kilogram viška za njega je nedopušten", piše Sport Bild i ističe Olićevu šansu da se okruni naslovom najboljeg strijelca Lige prvaka. "Lionel Messi je najbolji nogometaš svijeta, ali tog dana drhtat će pred TV-om svaki put kad Olić primi loptu."

– Samo me jedan gol dijeli od Messija. Jedini sam napadač koji još ima šanse prestići Messija i postati kralj strijelaca u kraljevskoj klasi – kaže Oli. (mm/VLM)

Komentara 1

PR
paco rabanne
21:38 05.05.2010.

Batistuta Gabrijele za tebe je Olić Pele. Želim mu sve dobro i da napravi taj mali korak do velemajstora Messija. Sada vidimo koliko će nam faliti svjetsko u JAR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije