Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Englezima otočki okršaj

Slavili u završnici: Portugal srušio Argentinu, a Njemačka Španjolsku

Prijateljske
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
18.11.2014.
u 23:15

Azzurre je protiv Albanije spasio Okaka dok je Šveđanima presudio Francuz Varane.

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo svoj su 'novi meč' zakazali večeras na Old Traffordu, gdje su njihove Argentina i Portugal igrale prijateljski susret. Spomenute zvijezde ostale su dužne, a na travnjaku su provele samo prvih 45 minuta. Dosad im je skor bio - Messi 12 pobjeda, Ronaldo sedam pobjeda uz sedam remija. Ofenzivac Reala upisao je još jednu pobjedu. Slavio je Portugal 1:0 i to pogotkom Guerreira u sudačkoj nadoknadi.

Izvještaj i statistiku utakmice pročitajte ovdje.

Njemačka je također stigla do minimalne pobjede (1:0)  u završnici utakmice sa Španjolskom. Pobjedu je gostima donio Kroos pogodivši u 89. minuti.

Izvještaj i statistiku pročitajte ovdje.

Identičnim rezultatom 1:0, slavila je i Italija nad Albanijom, odnosno Francuska nad Švedskom, a pogoci su padali također u završnici. Azzurre je spasio prvijencem Okaka (82. minuta) dok je Šveđanima presudio Varane (u 83. minuti).

Žestoki otočki okršaj Škotske i Engleske pripao je gostima - 1:3. Strijelci za Engleze bili su Oxlade-Chamberlain (32.) i dvaput Rooney (47. i 85.) dok je počasni pogodak za domaćina postigao Robertson (83.).

Izvještaj i statistiku pročitajte ovdje.

Ostali rezultati:

Ukrajina - Litva 0:0

Mađarska - Rusija 1:2

Poljska - Švicarska 2:2

Irska - SAD 4:1

>>Brazil teško do pobjede u Austriji, Srbija slavila u Grčkoj

>>Kovačić: Messi je fenomenalan, nisam znao da je tako brz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije