Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roland Garros

Đoković bez problema u tri seta sredio Struffa

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
03.06.2019.
u 16:11

U četvrtfinalu ide na pobjednika susreta između Talijana Fabija Fogninija i Nijemca Alexandera Zvereva.

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Roland Garrosa, i to deseti puta zaredom, nakon što je u ponedjeljak svladao Nijemca Jan-Lennarda Struffa sa 6:3, 6:2, 6:2 poslije sat i 33 minute igre. 

U četvrtfinalu ide na pobjednika susreta između Talijana Fabija Fogninija i Nijemca Alexandera Zvereva. 

I Japanac Kei Nishikori plasirao se u četvrtfinale pobijedivši Francuza Benoîta Pairea sa 6:2, 6:7 (8), 6:2, 6:7 (8), 7:5. Sljedeći protivnik mu je Rafael Nadal, koji je 11. puta osvojio Roland Garros.

Poznat je još jedan četvrtfinalni par, a čine ga Roger Federer i Stan Wawrinka, koji su u nedjelju odradili posao u osmini finala. 

U ponedjeljak su na rasporedu još tri susreta osmine finala, a sastaju se Dominic Thiem (Aut) - Gael Monfils (Fra), Fabio Fognini (Ita) - Alexander Zverev (Njem), te Karen Hačanov (Rus) - Juan Martin Del Potro (Arg).

Komentara 3

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:20 04.06.2019.

Iako ne volim njegov tenis Nole je dobar dečko .... ne sviđa mi se ni način igre Nadala, obojica igraju nekako na ‘mišiće’ i hard tenis, dok je Federer umjetnik i uživancija za gledati

DD
dr dragon
19:17 03.06.2019.

Inteligentan dečko ne nasjeda na Šešeljeve fore koje šire mržnju prema hrvatima i albancima

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:11 03.06.2019.

Ma da dobije i 100 Njemaca kad je Bastian dobio Anu 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije