Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKL - SPU 100:88

Oklahoma slavila protiv Spursa, Denver tijesno svladao Dallas

oklahoma (1)
Reuters/Pixsell
05.04.2013.
u 09:09

U noći s četvrtka na petak odigrane su tri utakmice u NBA-u. Pobjede su upisali Oklahoma, Denver i Chicago.

Oklahoma je slavila protiv San Antonija i stigla na pobjedu zaostatka nad Spursima.

Najzaslužniji za pobjedu Thundera bili su Westbrook s 27 i Durant s 25 koševa. Doprinos je dao i veteran Fisher koji je ubacio 17 poena od čega pet trica u 15 minuta. Kod gostiju je najraspoloženiji bio Leonard s 24 koša.

Neizvjesniju su utakmicu odigrali Denver i Dallas u Coloradu. Na kraju su domaćini slavili minimalnom pobjedom (95:94) što im je 19. pobjeda zaredom u Pepsi Centeru. Denver kod kuće ima skor 34-3 i najbolja je domaća momčad.

Pobjedu je osigurao Iguodala košem tri sekunde prije kraja iako su gosti pred kraj utakmice vodili 94:91. Najraspoloženiji je bio Brewer s 23, dok je Miller ubacio 22 poena Kod Dallasa je Wright upisao 16 koševa.

I utakmica između Brooklyna i Chicaga se rješavala u zadnjim sekundama. Pobjednički koš zabio je Robinson za pobjedu Bullsa 92:90. Odličnu utakmicu odigrao je Boozer s 29 koševa, a kod Brooklyna je Williams ubacio 30 poena.


Oklahoma City - San Antonio Spurs 100:88
Denver Nuggets - Dallas Mavericks 95:94
Brooklyn Nets - Chicago Bulls 90:92

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije