Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale Zapada

Oklahoma pobijedila San Antonio i smanjila zaostatak

San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder
Foto: Reuters (Ilustracija)
26.05.2014.
u 09:36

Četvrta utakmica igra se ponovno u Chesapeake Energy Areni i to već u noći s utorka na srijedu

Nakon dva uvjerljiva poraza, Oklahoma je napokon uspjela pobijediti San Antonio Spurse. Noćas je bilo 106:97 pa je tako Thunder smanjio na 1:2 u finalnoj seriji Zapadne konferencije.

Ključ pobjede bila je odlična obrana Oklahome, ali i to što su u potpunosti nadskakali goste (52:26). Oklahomu je do pobjede predvodio Russell Westbrook koji je postigao 26 koševa, a imao je i sedam asistencija. Durant je zabio 25 te imao deset skokova. Kod gostiju je najefikasniji bio Manu Ginobili s 23 koša, dok je Tim Duncan zabio 16.

Četvrta utakmica igra se ponovno u Chesapeake Energy Areni i to već u noći s utorka na srijedu.

 NBA doigravanja, finale Zapadne konferencije, 3. utakmica:

Oklahoma City – San Antonio 106:97 (Westbrook 26k, 7a, Durant 25k, 10s, Ibaka 15k, 7s / Ginobili 23k, 4a, Duncan 16k, 8s)

San Antonio vodi u seriji 2:1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije