Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Oklahoma i Indiana izborili konferencijski finale!

Kevin Durant
Reuters (Ilustracija)
16.05.2014.
u 10:07

Miamiju se u finalu Istočne konferencije pridružila Indiana, dok će na Zapadu San Antoniju protivnik biti Oklahoma

Noćas su se u NBA doigravanju odigrale dvije utakmice, a nakon njih poznati su parovi konferencijskih finala. Miamiju se u finalu Istočne konferencije pridružila Indiana, dok će na Zapadu San Antoniju protivnik biti Oklahoma.

Indiana je u gostima savladala Washington 93:80. Pacersi su imali 16 koševa prednosti, ali su dopustili domaćinu da se vrati u utakmicu te čak i povede u posljednjoj četvrtini. No, tada je Indiana ponovno stisnula i odvojila se na nedostižnu prednost. Predvodio ju je David West koji je postigao 29 koševa, a Lance Stephenson dodao je 17. U finalu Istoka tako ćemo gledati reprizu lanjskog finala, a ovoga puta Pacersi će imati prednost domaćeg terena.

Oklahoma je u Los Angelesu pobijedila Clipperse 104:98. Domaćini su u prvoj četvrtini stekli prednost od 16 razlike, ali se Thunder kasnio približio, a utakmicu riješio krajem treće i početkom posljednje dionice susreta. Predvodio ih je Kevin Durant koji je ubacio 39 koševa, upisao 16 skokova i pet asistencija.

NBA doigravanje, konferencijski polufinale:

Istok

Washington - Indiana 80:93 (Gortat 19k, Beal 16k / West 29k, Stephenson 17k)

(Indiana dobila seriju s 4:2)

Zapad

LA Clippers - Oklahoma City 98:104 (Paul 25k, 11a, Griffin 22k / Durant 39k, 16s, Westbrook 19k, 12a)

(Oklahoma City dobio seriju s 4:2)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije