Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf Splićana
Povratak na članak

Ohandza presudio Slavenu, Hajduk preskočio Rijeku na ljestvici

Utakmica će se pamiti po Torcidinoj bakljadi i napuštanju tribine sredinom prvog dijela.

Komentari 5

DU
Deleted user
13:15 12.08.2017.

Koliko zaleđa nepostojećih je suđeno Slavenu????? Kako bi Dinamo danas razapinjali i suce i kaljuža i močvara bi bila. Ovo je sumanuto novinarstvo. Ma to je kriminal.

VL
ED
europski dinamo
00:21 12.08.2017.

Sreća da je Hajduk pobjedio i ostao na -3,liga nikad bolja,zanimljiva,klubovi u Europi,Dinamo najmanje pokazao(ha ha)jer bi inače počelo: močvara,Mamic,,Platini,Uefa,Barišić je prijatelj sa Morattijem....

VL
HR
Hrabraja
12:26 12.08.2017.

Bas je vjerodostojna ova Torcida, nece gledati utakmicu hahhhaha. A svi se preselili ma istok poslije odlaska s sjevera

VL
MA
Magnificus
13:47 12.08.2017.

pisati o trijumfu hajduka protiv boljeg slavena belupo, u utakmici u kojoj je hajduk bio šaka jada....ne znam što reći na ovo

VL
DU
Deleted user
22:00 12.08.2017.

dobro da je hajduk ispred reke kapić mi je draži

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.