Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-A

Oglasio se Šuker i poručio: To najbolje govori o Modriću

Šuker Modrić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
04.12.2018.
u 11:40

– Činjenica da je na tako uvjerljiv način slavio u izboru francuskog magazina, uz sjajne Francuze koji su osvojili SP te uz Messija i Ronalda iza kojih su također sjajne sezone, dovoljno govori o dojmu koji je Luka ostavio ove godine

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker čestitao je Luki Modriću na još jednom individualnom priznanju, Zlatnoj lopti francuskog magazina France Football. Kapetan hrvatske reprezentacija Luka Modrić osvojio je jučer Ballon d'Or, prestižnu nagradu namijenjenu najboljem nogometašu godine koju od 1956. godine dodjeljuje France Football.

– Prekrasno je bilo još jednom vidjeti Luku kako prima nagradu za najboljeg igrača svijeta. Zaslužio je to po svemu što je ove godine napravio i odigrao za Real, a posebno za hrvatsku reprezentaciju koju je poveo do povijesnog uspjeha, finala Svjetskog prvenstva. Ovo je nagrada njegovu nogometnom talentu, znanju i vještini, kao i neslomljivom karakteru kojim je prevladao sve prepreke u karijeri, kako na terenu tako i izvan njega – rekao je Šuker pa dodao: – Činjenica da je na tako uvjerljiv način slavio u izboru francuskog magazina, uz sjajne Francuze koji su osvojili SP te uz Messija i Ronalda iza kojih su također sjajne sezone, dovoljno govori o dojmu koji je Luka ostavio ove godine na glasače i cijelu nogometnu javnost. Čestitam mu na svemu što je odigrao ove godine i trudu koji je ulagao tijekom karijere kako bi postao najbolji igrač svijeta.

Šuker je na kraju zaključio:

– To je prekrasan završetak najljepše godine hrvatskog nogometa. Nagrada Luki prvenstveno je nagrada njemu i njegovoj obitelji koja mu je na tom putu bila podrška. Ujedno, sve Lukine nagrade priznanje su njegovim suigračima i trenerima u reprezentaciji i Realu te su na ponos svima nama u hrvatskom nogometu koji je uz sve velike igrače sada dao i najboljeg igrača svijeta. Lukin nogometni stil, natjecateljski duh, skromnost i radišnost čine ga sjajnom inspiracijom za buduće generacije. Nadajmo se da se među njima krije i novi Luka, a do tada – kapa dolje našem kapetanu, najboljem na svijetu!

>> Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Ključne riječi

Komentara 7

NM
nemirno more
12:18 04.12.2018.

Luka naklon do poda...od izbjeglištva(dobro znam što je to) do najboljeg na svijetu... ❤️ mi lupa ubrzano,riječi se gube...a i ne treba tu što pametno reći...ostaje trajno zapisano..Luka na vrhu,a svi ostali posmatraju to izdaleka...daleko ispid Luke.... neka pati koga smeta...

DU
Deleted user
16:52 04.12.2018.

Matijaaaaaaa - da li je Modrić danas još u Realu ili ga je Perez izbacio????

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
12:09 04.12.2018.

Poštenjačina o poštenom.Sve velike porezne platiše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije