Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoćni trener
Povratak na članak

Oglasio se i Petar Metličić, evo što on misli o igrama naše reprezentacije

"Španjolska je izuzetna momčad koja se kroz godine nije mnogo mijenjala. Stigao je samo novi trener, ali ostala je ista filozofija. Igraju vrlo slično kao u Poljskoj"

Komentari 7

DU
Deleted user
19:45 23.01.2017.

Hvala vam decki na pruzenoj igri! Veselite naciju svojim igrama! Samo vjerujte u sebe, a mi smo uvijek uz vas!!

VL
KE
kentie
09:29 24.01.2017.

Korny apsolutno se s tobom slažem, apsolutno...pa čista i zdrava logika sporta govori da slaba vajda od ozlijeđenog igrača...jer on u situaciji stani pani ne može ići preko svojih limita...i to je to...

VL
AO
ante.oreskovic75
18:37 23.01.2017.

Momci puno ste učinili,hvala vam!Pustite komentare literatura koji ni pravila igre ne poznaju.Da bi pretrčati igralište treba im koja minuta,pravi sportski tipovi,znalci.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
20:41 23.01.2017.

Tko god je odlucio da zamjeni Ivica sa Pesicem je genije. Sad je jasno da svi koji su tu odluku kritizirali nemaju blage veze o rukometu.

VL
KE
kentie
09:24 24.01.2017.

Pustimo ode i ditirambe u stilu: neka pati, pati koga smeta Hrvatska je prvak svijetaaa......tempi pasati ili nekad bilo sad se spominjalo. Pitanje je dokle možemo ići i koliko smo sposobni za to ili idemo do kraja da otvorimo vrata raja, itd., itd...ovako kako mi se čini po mjesečini, ekipa mi izgleda ko smušena družina koja igra na refule, brokule i fritule , i to samo zato jer nisu pozvane stare kuke koji mogu majstorski i velemjastorski odigrati u egalu. A te kuke su: Vori, svjetski pivot, Karačić, prvi vanjski u Vardaru, Buntić i Bičanić npr. Što bi falilo da su ti dečki u ekipi, što? Al neš ti kad Balićevoj družini u glavama šaraju i paraju morske kombinacije...začinjene surom burom i teškom solikom...

VL
DU
Deleted user
08:46 24.01.2017.

Duvnjak je odličan igrač, ali --- zašto voditi ozljeđenog igrača na prvenstvo pa makar on bio i Duvnjak ?

VL
ČU
čuper
01:10 24.01.2017.

čuj Čvrsti i Odlučni biti Ne nego mekani i neodlučni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.