Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI TOČNO?
Povratak na članak

Oglasio se HRS: Dali su sedam razloga za podbačaj na prvenstvu

"Domagoj Duvnjak je načet ozljedama, prebolio #covid19 te bez razmišljanja, nakon dva tjedna prisilne izolacije i strogog mirovanja u krevetu, uskočio u dres reprezentacije"

Komentari 10

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
20:09 24.01.2021.

Za tjedan dana će ovo Svjetsko prvenstvo u rukometu završiti. Ostati ćće zapamećno po kategoriji od skandalozno do nepotrebno. Hrvatska nacionalna vrsta treba novog izbornika. Imamo mlade perspektivne trenere, bivše igrače koji su izgarali za Hrvatsku. Treba pažljivo odabrati i pustiti izbornika bar dva velika natjecanja (dvije godine) za stvarati momčad koji može biti u svjetskom vrhu. Ne nakon provog neuspjeha tražiti "glavu" izbornika. Koliko se ja mogu sjetiti na prošlom Svjetskom prvenstvu prije dvije godine u predrundi ispali u i Danska i Francuska. I? Svi su ostali živi!!! Mediji će po onom što zapravo predstavljaju raditi javni pritisak da se uzme za izbornika neku "legendu" kako bi ostvarili svoje ciljeve. Ne, mladog perspektivnog hrvatskog izbornika treba Hrvatska nacionalna vrste - i biti ćemo opet tamo kuda nas je 2003. postavio Lino Červar. Na krovu svjetskog rukometa!

VL
Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
20:02 24.01.2021.

Idemo na Dansku s onim što igrački imamo. Nitko nije nepobjediv - samo je pitanje koliko ga se bojiš! Iznad svih Hrvatska.

VL
DU
Deleted user
17:41 24.01.2021.

Zbog črga se pod svaku cijenu pokušava opravdati slaba igra pojedinaca u reprezentaciji kad su isti igrali u svojim klubovima do kraja.Najlakše je sada za sve optužiti Linu što je licemjerno.Brzo se zaboravljaju zasluge Červara a bio nam je spasioc preuzimanjem Reprezentacije.Pola igrača ne igra niti približno kao u svojim klubovima i očito je da opstruiraju izbornika.Za to stanje je kriv Rukometni savez.

VL
RO
roland
17:37 25.01.2021.

Zlatko Horvat, 37; Marin Šego točno 36 god; Željko Musa 35 god..; Ivan Čupić 35.; Janko Kević 34 god Mate Šunjić 34 god.; Domagoj Duvnjak 33 god..; Igor Karačić 33 god, Manuel Štrlek 33; Ivan Pešić 33 god.; Marino Marićrić 31 god. .; Ilija Brozović 30 god. To je razlog je je prosjek ovih 12 igrača 33 godine i 7 mjeseci! Odmah na pripremama sam znao da neće biti dobro! Fizioterapeut fotografira ozljedu i stavlja na Facebook, Instangram!! Pa kako? S kojim pravom ono što je dio zdravstvenog kartona i liječničke taj ne ide na Fejs?

VL
Avatar sallahe
sallahe
11:14 25.01.2021.

Gobac na crtu,Červar na desnog vanjskog i idemo po zlato.

VL
LI
lipa75
18:03 24.01.2021.

Stranca za trenera (bez obzira na cijenu) koji prati moderne trendove u rukometu, a ne nikakve Goluže, Babiće i slične koji su miljama daleko od top rukometa.

VL
GO
goriodgorijeg
17:44 24.01.2021.

I djevojke su bile desetkovane,pa osvojile bronzu. Ne ka..... više.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.