Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILI SE IZ HAJDUKA

Incident na Poljudu: 'Pajač je nasrnuo na djelatnicu kluba.' Hajduk traži hitno pokretanje postupka

Osijek: U derbiju 21. kola SuperSport HNL-a Osijek i Hajduk odigrali 1:1
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/11
20.03.2024.
u 20:16

"Hajduk ističe da su u cijelosti neistiniti navodi Časnika za sigurnost HNS-a odnosno delegata utakmice te navodi suca Igora Pajača iz dodatnog očitovanja", navodi se u očitovanju kluba s Poljuda

Delegat Ivan Jurina je u svome zapisniku zabilježio incident s poluvremena utakmice između Hajduka i Lokomotive. Nakon poluvremena punog sukoba i visokih tenzija, s dva žuta i jednim crvenim kartonom unutar prvih 25 minuta igre, neidentificirana ženska osoba gurnula je suca Igora Pajača, uzela mu sprej i bacila ga na pod.

Disciplinski je sudac od Hajduka zatražio da se očituju o ovome pitanju. Klub se oglasio i prema njihovim je navodima sudac Pajač nasrnuo na Hajdukovu nutricionisticu Draganu Olujić Sekulić. Od disciplinskog suca zatražili su da protiv Pajača pokrene postupak. Tekst očitovanja Hajduka donosimo u cijelosti.

GALERIJA Težak poraz Hajduka! Lokomotiva zadala bolan udarac Splićanima

Osijek: U derbiju 21. kola SuperSport HNL-a Osijek i Hajduk odigrali 1:1
1/9

"U odnosu na to da je nutricionistica Hajduka Dragana Sekulić Olujić, nakon crvenog kartona pomoćnom treneru Hajduka Draganu Blatnjaku, u tunelu navodno gurnula glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila na pod, Hajduk ističe da su u cijelosti neistiniti navodi Časnika za sigurnost HNS-a odnosno delegata utakmice te navodi suca Igora Pajača iz dodatnog očitovanja.

VEZANI ČLANCI:

Štoviše, iz snimke nadzorne kamere postavljene iz tunela stadiona Poljud koju zbog interesa javnosti pridržavamo pravo javno objaviti, vidljivo je, ne samo da nutricionistica Hajduka, Dragana Sekulić Olujić nije napala suca Igora Pajača, već da je zapravo Igor Pajač taj koji je prvi nasrnuo na nutricionisticu Draganu Sekulić Olujić na način da je na istu, koja je u tom trenutku bila cca metar iza njega, nasrnuo lijevom rukom te joj se unio u lice, a da se pritom ni u jednom trenutku snimke ne vidi da je Dragana Sekulić Olujić gurnula 'glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila na pod' kako netočno navode delegat utakmice i sudac Igor Pajač.

Radi navedenog, Hajduk ovim putem traži od povjerenika za natjecanje da se protiv suca Igora Pajača hitno pokrene disciplinski postupak zbog navedenog napada na nutricionisticu Draganu Sekulić Olujić. "

VIDEO Vatreni hajdukovci iz Rijeke objasnili zašto cijeli život navijaju za Bijele

Komentara 18

SE
Senior2
20:44 20.03.2024.

Hs, ha, ha, četiri dana im je trebalo da ovo smisle. Uviek su oni žrtve. Može li niže.

ZW
zweistein
20:35 20.03.2024.

u ovo ne vjeuje ni sveti duje

NO
Noštromo
21:03 20.03.2024.

Gospođa nije ni trebala bit u tunelu. Ako radi u Hajduku trebala je bit na tribinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije