Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
portugalski reli

Ogier ispred Loeba nakon drugog dana

Sebastien Ogier
Reuters
29.05.2010.
u 18:40

Francuz Sebastien Ogier, vozač Citroën Junior Teama, u zaključni će dan Portugalskog relija, šeste utrke Svjetskog prvenstva, ući s 21.1 sekundom prednosti ispred sunarodnjaka i imenjaka Loeba.

Šesterostruki svjetski prvak Loeb je nakon prvog dana bio na trećem mjestu s 45 sekundi zaostatka za Ogierom. Tu je razliku prepolovio u jutarnjem dijelu subotnjeg programa, no poslijepodne više nije značajnije napredovao.

- Nastojali smo pritiskati cijeli dan. Bilo je teže nego u petak, ali sretan sam jer nismo izgubili previše vremena unatoč tome što smo morali prvi na cestu - objasnio je Ogier.

Španjolac Dani Sordo je imao problema s gumama što ga je koštalo pada s drugog mjesta, koje je držao nakon prvog dana, na četvrto. Osim Loeba, prestigao ga je i Petter Solberg koji na trećem mjestu ima 52.2 sekunde zaostatka za Ogierom.

U nedjelju je na rasporedu još pet brzinskih ispita.

Portugalski reli, rezultati nakon drugog dana:

1. Sebastien Ogier (Citroën Junior Team)  2:50:48.1

2. Sebastien Loeb (Citroën) + 21.1

3. Petter Solberg (Citroën) + 52.2

4. Dani Sordo (Citroën) + 1:05.7

5. Mikko Hirvonen (Ford) + 1:13.9

...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije