Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATOLIK

Oduševljenje Hrvata na svetoj misi: U crkvi pljeskali Kovaču, čestitao mu i svećenik

Niko Kovač
Foto: Fenix Magazin
1/4
19.05.2019.
u 17:21

Niko Kovač bio je u Kapelici Blaženog Alojzija Stepinca u kojoj je svetu misu predvodio fra Marinko Vukman. Okupilo se oko 400 vjernika

Nakon proslave osvajanja naslova prvaka Njemačke u prvoj godini vođenja Bayerna, što je dosad uspjelo samo sedmorici trenera koji su bili i prvoligaški igrači Bundeslige, Niko Kovač je već u nedjelju ujutro bio na svetoj misi na hrvatskom jeziku u Münchenu.

Niko Kovač bio je u Kapelici Blaženog Alojzija Stepinca u kojoj je svetu misu predvodio fra Marinko Vukman. Okupilo se oko 400 vjernika, piše Fenix magazin

Fra Vukman je na kraju sv. mise čestitao Niki Kovaču na osvajanju naslova prvaka, što su vjernici popratili velikim pljeskom.

Kovač se nakon mise fotografirao s vjernicima, časnim sestrama i svećenicima.

Foto: Fenix Magazin

Foto: Fenix Magazin

Ključne riječi

Komentara 9

SO
sohnahoakasaa
18:08 19.05.2019.

Uvijek na Svetu Nedjelju na Svetoj Misi. Crkva je zemaljska i Nebeska samo što nekad bude malo zemaljskija. Bravo Niko Kovač i bratu isto čestitke.

LA
lak0
18:06 19.05.2019.

Slatko.

OK
okolo
17:40 19.05.2019.

dika i ponos...svog naroda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije