Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN I TERMIN

Određeno kada će biti održan NBA draft nakon neobične sezone

NBA: Milwaukee Bucks at Los Angeles Clippers
Gary A. Vasquez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
30.03.2021.
u 09:54

Redoslijed po kojem će klubovi birati, a koji se bira lutrijom, bit će određen 22. lipnja, dok će od 21. do 27. lipnja kandidati za draft moći pokazati svoje umijeće čelnicima NBA klubova na posebnim testiranjima

S obzirom na to da će ovogodišnja NBA sezona završiti tek u drugoj polovici srpnja, iz ureda NBA lige su u ponedjeljak objavili da će NBA Draft 2021. biti održan 29. srpnja. 

Redoslijed po kojem će klubovi birati, a koji se bira lutrijom, bit će određen 22. lipnja, dok će od 21. do 27. lipnja kandidati za draft moći pokazati svoje umijeće čelnicima NBA klubova na posebnim testiranjima.

Osnovni dio ove modificirane i skraćene NBA sezone završit će 16. svibnja, a najkasniji završetak NBA Finala predviđen je za 22. srpnja.

Igrači se za draft u prvom valu mogu prijaviti do 30. svibnja, a odustati mogu do 19. srpnja.

Još uvijek nije poznato hoće li ovogodišnji draft biti održan uživo ili virtualno, a odluka će ovisiti o protuepidemijskim mjerama koje će biti na snazi u srpnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije