Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka suparnika

Odlučuju fanovi: Znaju se borci koji žele u ring protiv Cro Copa

Mirko Filipović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/10
14.12.2016.
u 14:42

Osim Le Bannera, u igri su Amerikanci Mighty Mo i Heath Herring, a tko će na koncu ući u ring odlučivat će glasovi fanova

Legendarni francuski kick bokser, Jerome Le Banner, je na svom službenom Facebook profilu objavio kako japanska promocija RIZIN bira između tri imena koji su potencijalni protivnici našeg Mirka Filipovića u nastavku Grand Prixa na samom kraju 2016 godine, piše Fightsite.

Podsjećamo, Filipović se trebao susresti s Wanderleijem Silvom, no Brazilac je otkazao zbog ozljede. U igri je bio i Fabio Maldonado, no i taj Brazilac na koncu nije mogao nastupiti.

Sada su osim Le Bannera, u igri su Amerikanci Mighty Mo i Heath Herring, a tko će na koncu ući u ring odlučivat će glasovi fanova. Barem tako tvrdi “najbolji kick boksač u povijesti koji nikada nije postao K-1 WGP pobjednik”.

Cro Cop je Francuza svladao u svom prvom profesionalnom kick boksing dvoboju na K-1 WGP-u 2006. godine. Filipović je slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Le Banner za sada u karijeri ima 6 MMA mečeva, od čega četiri pobjede i dva poraza.

Mirko se sastao i s Heathom Herringom u legendarnom Prideu u dvoboju prema MMA pravilima. Na Pride 26 priredbi davne 2003. Cro Cop je slavio tehničkim nokautom.

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:53 14.12.2016.

lijeva noga bolnica desna groblje il obrnuto nebitno.. koliko neprospavanih noći uz legendu Mirka.. ženski UFC zadnje vrijeme nadolazi.. na nekim bi im borbama i muški pozavidjeli...uskoro povratak Ronde Rousey ...

DA
daali
15:22 14.12.2016.

Heath Herring se nije borio 8 godina - o čemu oni?!?!? Jerome Le Banner uopče i nije iz tog sporta - pokuša je ali se nije borio niti on već 6 godina. E Mighty Mo je najbolja opcija, ali samo zato što je još aktivan. No taj čovjek zna udariti, ne znam baš da li će takvoga suparnika dati Mirku - Mirko mora do finala i ne smije tu biti grešaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije