Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve ide po planu

Odlične vijesti iz Engleske uoči nastavka prvenstva

Premier liga
Foto: Reuters/Pixsell
07.06.2020.
u 09:52

Jednom kad se nastavi prvenstvo, testiranja će se provoditi svaka dva tjedna

U posljednjem krugu testiranja na koronavirus u Premier ligi nije bilo pozitivnih. Ukupno je u četvrtak i petak testirano 1,195 osoba.

U Premier ligi nije odigrana niti jedna utakmica od ožujka zbog pandemije koronavirusa, a nastavak prvenstva predviđen je za 17. lipnja.

Jednom kad se nastavi prvenstvo, testiranja će se provoditi svaka dva tjedna.

Nastavak sezone započet će preostalim utakmicama 29. kola (Manchester City-Arsenal i Aston Villa-Sheffield United), a nakon toga slijedi još devet kola prvenstva i tri kruga engleskog kupa do 1. kolovoza.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antiekstremist
10:55 07.06.2020.

YNWA !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije