Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar sporta

Odličja će osvojiti... Samo da pogledam šalabahter...

željko jovanović (1)
Igor Kralj/Pixsell
24.07.2012.
u 10:18

Ministar sporta Željko Jovanović poželio je iz Londona devet medalja. Nakon što ih je nabrojio šest, morao si je pomoći šalabahterom.

– Donesite malo radosti Hrvatima, potrebna nam je – kazao je prisutnim sportašima Jovanović koji u London dolazi na dan finala ženskog diska.

– Sretan sam što sam izborio svoje sedme OI, no mogu vam reći da osmih neće biti. Već sam sam sebi dosadio. Kada bih očekivao medalju, bio bih preambiciozan – kazao je Zoran Primorac (43) uoči svojih sedmih Igara.

Poput mnogih mama, jučer su svoje olimpijce ispratile i dvije veslačke mame. Dubravka Martin i Zdravka Sinković. Posebno je bila uzbuđena mama Sinković koja će u London kao gošća tvrtke P&G.

– Na skali od 1 do 10 ja sam uzbuđena za ocjenu 10. Suprug Darko i ja gledat ćemo polufinale i finale, a kvalifikacije ćemo gledati kod kuće, što je možda i bolje jer sam vrlo emotivna navijačica pa na dan utrke moram više puta u toalet, što je dokaz da navijačka strast djeluje na probavu. Sreća što moji sinovi nisu kao ja jer se inače ne bi mogli baviti vrhunskim sportom.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:15 24.07.2012.

nadahnut tekst, čvrsto povezan s naslovom a i fotografija vješto centrirana, umjetnička, nije za bacit rođeno za naslovnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije