Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Odličan tečaj za današnji derbi na Poljudu daje Germania, a isplati se odigrati i na Slaven Belupo

Split: HNK Hajduk i GNK Dinamo susreli se u 4. kolu Prve HNL
Milan Sabic/PIXSELL
12.03.2022.
u 13:35

Ovako nešto nećete naći nigdje

Kakav dan za odigrati listić. Čeka nas sigurno sjajan derbi na Poljudu između Hajduka i Dinama, a i u ostalim ligama bogata je ponuda.

Germania iz te bogate ponude kao i svakog dana donosi poklone u najvećim tečajevima. Ovakve nećete naći nigdje, a još manje atraktivnije parove. Današnji tečaj na pobjedu Dinama nećete naći nigdje veći, a isto ćete proći ako želite odigrati na Slaven Belupo ili Juventus.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište. Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

HAJDUK – DINAMO (18:00) DVOJKA 2.70

Najveći derbi hrvatskog nogometa. Bijeli su malo poljuljani nakon remija u Puli, ali se stigne ispraviti na prepunom Poljudu u možda i najskupljem derbiju unazad nekoliko godina. Na terenu će danas nastupati velike zvijezde domaćeg nogometa, ulog je velik pa je za očekivati da će danas poslijepodne sve oči biti uprte u Split. Obje momčadi imaju svoje motive i računicu kako osvojiti prvenstvo u nikad napetijoj HNL sezoni.

SLAVEN BELUPO – ISTRA 1961 (15:00) JEDINICA 2.05

Istra je u dvoboju sa Hajdukom pokqazala kako može biti itekako opasan i neugodan protivnik. Isto je Bijelima prezentirao i Slaven u Koprivnici, no to je bilo prije dolaska Valdasa Dambrauskasa na klupu splitske momčadi. Dvoboj osme i devete momčadi prvenstva trebao bi proći u duhu neopterećene igre, jer bojazan od ispadanja na ne postoji. Dragovoljac je i dalje predaleko na dnu da bi eventualno ugrozio devetu poziciju.

SAMPDORIA – JUVENTUS (18:00) DVOJKA 1.70

Juventus je bio gotovo pa izgubljen slučaj za ovu sezonu. Loš nogomet, neuvjerljiva forma, mješoviti rezultati i općenita apatija dali su naslutiti da nas čeka druga po redu sezona Stare Dame za zaborav, ali dolaskom Vlahovića u špicu, Juve se opet počeo buditi marljivo sakupljajući bodove. S takvim pristupom su stigli sve do predvorja Lige prvaka. Trenutno su četvrti, a prema do sad viđenom, uopće nije nemoguće da Juve do kraja sezone stigne do druge ili čak prve pozicije. Odrade li ključne utakmice kako spada uz malo sportske sreće, osam bodova minusa iza Milana se da dostići. Sampdoria definitivno nije momčad koja bi trebala raditi ozbiljne probleme Allegriju.
 
Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.
*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije