Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Odlazi poput Sanadera?

Lino Červar
Leonard Ninčević/Pixsell
27.01.2010.
u 18:19

Protiv Červara nije vođena kampanja, a ako ostavku najavljuje zbog jednog ili dvojice novinara koji ne vjeruju u njegov projekt, onda je možda i bolje da ode.

Obrana nam je očajna, imamo više sreće nego pameti, igramo katastrofalno. Nisu to rekli čelnici HRS-a i javnost, nego hrvatski rukometaši Ivano Balić, Vlado Šola i Ivan Čupić, i zato se Lino Červar nema što ljutiti na novinare. Izbornikov istup na jučerašnjoj presici podsjećao je na Sanaderovu ostavku bez ikakvog objašnjenja, i to uoči odlučujuće borbe za polufinale EP-a. U psihologiji se to naziva veliki oproštaj sa skrivenom porukom – vidjet ćete kada mene više ne bude.

Protiv Červara nije vođena kampanja, a ako ostavku najavljuje zbog jednog ili dvojice novinara koji ne vjeruju u njegov projekt, onda je možda i bolje da ode. Pa Slaven Bilić je zbog kritika mogao već 50 puta dati ostavku! Vjerujemo ipak da je riječ o igrokazu iz nejasnih razloga, ali to je neozbiljan način da se prodrma momčad – ako je to bio cilj.

Naravno, Zoran Gobac je odmah vatrogasno najavio da će nagovoriti Červara na ostanak, što ne bi bilo prvi put, a usput je poručio nekim novinarima da spadaju u džunglu i da bi to shvatili kad bi se pogledali u ogledalo. To je pak stil Zdravka Mamića koji je govorio da neki novinari izgledaju kao da ih je donijela poplava. Červar i ljudi oko njega ne funkcioniraju nisu li s nekim u sukobu.

Navodno, Červar ima basnoslovnu ponudu najbogatijeg čovjeka Makedonije Minče Jordanova da vodi tamošnju reprezentaciju. Valjda nas neće ostaviti zbog njegovih para. Nedostajali bi nam njegovi rezultati.

Komentara 17

JE
jelojos12
19:23 27.01.2010.

LINO je ZAKON.Ne mješajte politiku i sport.Ovaj autor nas je još prije dva kola ugurao u polufinale .

FO
FOISZ
18:41 27.01.2010.

Da, tako je. Smijenimo Červara. Pa nek\' se Milković vrati. Kako ono Milković reče (nakon osovojenog časnog posljednjeg mjesta na EP u Švedskoj) JA BOLJE IGRAČE NEMAM!!! (za godinu dana smo bili svjetski prvaci sa Červarom)

PR
ProCro
19:03 27.01.2010.

Kao sto sam reko \"cirkus\"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije