Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najgori posao

Odigrao samo 28 minuta za Manchester Utd.: Nećete vjerovati koliko milijuna su to platili!

Wilfried Zaha
Foto: NordPhoto/PIXSELL
04.02.2015.
u 12:54

Wilfried Zaha odigrao je samo dvije utakmice u crvenom dresu.

Wilfried Zaha (22) trebao je biti velika zvijezda kad je u ljeto 2013. stigao iz Crystal Palacea u Manchester United za 11.8 milijuna eura. No, i prema prvoj izjavi uoči dolaska moglo se zaključiti da njegova avantura na Old Traffordu neće dobro završiti.

- Oduvijek je bilo samo Arsenal, Arsenal i Arsenal kada sam razmišljao o klubu za kojeg bi htio igrati. Oduvijek navijam za Arsenal i nisam očekivao da će me kupiti United - kazao je tada Zaha i šokirao navijače Crvenih vragova.

Krilni napadač potom nije pronašao mjesto u momčadi Alexa Fergusona. Bio je na posudbama u Cardiffu i Crystal Palaceu. Na kraju je i prodan Palaceu za 4,5 milijuna eura, no intrigantan je podatak da je za Manchester odigrao samo 28 minuta u dvije utakmice.

Veliki Fergusonov promašaj stajao je tako klub s Old Trafforda čak 580.000 eura po minuti u igri (više od četiri milijuna kuna)!

>>Andrej Kramarić nije najskuplji Hrvat prodan na zimu, ima i skupljih

Komentara 5

Avatar jebb
jebb
14:13 04.02.2015.

Eh, da je takav ili slican promasaj napravio Mamic, to bi bila udarna vijest u hrvatskim medijima. Za ovaj Fergusonov promasaj u Manchesteru vjerovatno nitko i ne zna, u Engleskoj jos manje. A nije da Ferguson nije imao jos dosta promasaja, Zaha je samo jedan od mnogih.

Avatar etnaanbama
etnaanbama
13:22 04.02.2015.

Kao neki naši saborski zastupnici.

IB
ivan.biljan68
15:45 04.02.2015.

vIDI SE DA NEKI IMAJU LOVE KO NAFTE.CRNO ZLATO-ZZENA LOVA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije