Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klupska filozofija
Povratak na članak

Odgovor kritičarima: Evo zašto Barcelona nije izgubila svoju magiju!

Prije par godina Barcelona je bila na vrhu. I pritom ne mislim na nekom lokalnom maksimumu. Iako su bili na krovu Europe, to definitivno nije bio nogometni Mt. Blanc, već sam Everest

Komentari 2

IG
Iggorson
16:45 19.03.2015.

Samo glupan moze napisati da je Guardiola tvorac ove Barce..

VL
MG
mgodek2
16:30 19.03.2015.

Ima puno istine u ovoj analizi Barcelone. Ima i otvorene (opravdane) kritike poteza uprave. Samo tu je trebalo još oštrije zarezati. Morala se spomeniti kupnja Douglasa rugla igrača iz Brazila,zatim kupnja invalida Vermalena iz Arsenala, dati dvadeset miliona za igrača koji je povređen više od dvije godine. Ni kupnja starog Mathieu nije baš neki genijalni potez. A što reći o prodaji Sancheza, koji je igrao na pogrešnom mjestu, a danas se vodi da je to sjajni igrač sredine terena. A što tek reći o zadržavanju Busquetsa i Pedra, kojima je valjda jedina kvaliteta što su odrasli u La Massiji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.