Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKIVANA ODLUKA
Povratak na članak

Nažalost, ništa od derbija: Hajduk i Dinamo u nedjelju ne smiju na poljudski travnjak!

Nakon što je Hajduk 12. veljače dostavio dokumentaciju i obavijest da je kod petorice igrača potvrđena zaraza koronavirusom, tri dana kasnije dostavio je novu dokumentaciju i obavijest da je kod još sedmorice igrača potvrđena zaraza

Komentari 4

MO
modovisisajteMaraschino
16:15 15.02.2021.

Zašto svaku utakmicu Hajduka nazivate derbi? Znači prvoplasirani igra sa ekipom koja se bori za 5. mjesto na tablici i opstanak i to je derbi.....

VL
PE
Perspektivan
14:35 15.02.2021.

Briga me za derbi, ovde bih naglasio jednu drugu stvar. Citanjem o dogadjajima u partizanu a znajuci za povezanost kriminalaca unutar navijackih skupina hajduka i partizana,pitam se nije li i hajduk u rukama mafijasa!?

VL
ZD
zdriva
14:33 15.02.2021.

oslabio im je imunitet od straha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.