Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham izvjesio cijenu

Ode li u Manchester Utd., Lukin će transfer biti najveći u povijesti Engleske!

'Newcastle United\'s James Perch and Tottenham Hotspur\'s Luka Modric battle for the ball Photo: Press Association/Pixsell'
'Steve DrewPress Association/Pixs'
22.02.2011.
u 18:45

Spursi u pregovore s Fergusonom ulaze sa zahtjevom od 60 milijuna eura. Chelsea je Torresa platio 56 milijuna

Do jučer je Harry Redknapp govorio da nema te cijene za koju bi prodao Luku Modrića. Odgovorio je tako na pisanje da bi Manchester United rado doveo Luku za oko 40 milijuna eura. Jer, i sam je Alex Ferguson izjavio kako za Luku 40 milijuna nije mnogo.

Na to je 'prljavi Harry' uzvratio da Luka ne može otići ni za stotinu milijuna. Eura, funta, manje je važno, jer, prema trenerovim riječima, Modrić je najplemenitiji igrač u njegovoj svlačionici i momčad ne može bez njega.

No, možda je šuškanje novčanica, ili mahanje torbi punih novca, ipak jako drag zvuk čelnicima Tottenhama, pa i samom treneru. Jer jučer je prvi put u javnost puštena informacija iz sjevernolondonskog kluba za koliko bi novca Luka Modrić mogao otići.

Britansko izdanje Goal.coma tvrdi kako je Tottenham ipak spreman početi pregovore s Alexom Fergusonom, menadžerom Manchester Uniteda.

– Modrić ne ide nikamo iz našeg kluba. Ako je istina da ga Manchester United tako žarko želi, njegova je početka cijena 50 milijuna funta – prenio je Goal.com svoj izvor iz Tottenhama.

Dakle, pregovori počinu sa – 60 milijuna eura. Upravo toliko iznosi i srpanjski proračun za pojačanja Alexa Fergusona, koji je za Luku Modrića u ovom trenutku spreman platiti 35 milijuna funta. Sad je sve jasnije da će početi pregovori o igraču kojeg već dugo želi Alex Ferguson na Old Traffordu, da počinje licitacija.

Teško da će Škot na Modrića potrošiti sav proračun za transfere. Kad bi bilo tako, Luka Modrić postao bi rekorder po iznosu transfera ostvarenom u Engleskoj. Rekord sada drži Fernando Torres, koji je ove zime za 56 milijuna eura iz Liverpoola prešao u Chelsea.

Alexu Fergusonu, bude li i spreman donijeti ček s potpisom, posao može pokvariti i Chelsea. Uostalom, čim United želi nekog igrača, nije čudno da se u posao uključi i Chelsea. Pa nije li Zdravko Mamić rekao da je Ancelotti pričao samo o Modriću. Stoga, do prijelaznog roka bit će još zanimljivih vijesti. I milijuna.

Komentara 15

FE
febo
07:47 23.02.2011.

Slažem se sa Idlerom , nijedan igrač ne vrijedi novaca koliko klub traži za nejga... , ali ko te pita ak nekom taj igrač treba i taj dotični oće to platiti za njega. Ronaldo je maestralan , ali kaj mislite da vrijedi stotinjak milja eurića (koliko li je već ono real dao za nejga) , ma ne vrijedi tolike novce , ali heto očito da vrijedi kad se pojavi netko tko će dati toliko za njega !!!!

DU
dubrovnik2011
15:21 23.02.2011.

o cemu vi pricate,ne vrijedi 90% stvari koje procjecni ljudi konzumiraju onoliko kolko ga placaju.vrijedi li Ferrari 250 GTO 20 milijuna eura?pa imate onih koji ga kupuju.obicu hrpu zeljeza,isto kao i neki drugi auto te klase za 50 puta manje novaca

ŠI
šimuka
20:26 22.02.2011.

santos088 Malo morgen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije