Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A KRENULO GA...
Povratak na članak

Prošao je probe u Manchesteru, Arsenalu i Interu, a sad igra za Kustošiju

Bio sam na probi u Manchesteru, Arsenalu, Tottenhamu i Interu. Svuda sam zadovoljio, ali ipak sam u dogovoru s ocem odlučio doći u Dinamo, najbolji hrvatski klub, i nastaviti svoj razvoj – govorio nam je tada Fran

Komentari 12

TO
Tomi
15:13 23.11.2020.

Jeli to onaj sto je Mamica odj.ebao

VL
MC
McDonaldTrump
15:45 23.11.2020.

Tipican hrvatski intelektualac, sigurno ce dugurati daleko u zivoutu, ha, ha, ha.......................;

VL
BA
bakaslis
17:20 23.11.2020.

Tako je to, kad se Tata ne sluša... Vidi pod Murić, Halilović, Kranjčar, Brodić.... Kad se sluša igra se u Realu, Interu, Chelseau, Liverpoolu, Atletico M..... (Modrić, Brozović, Kovačić, Lovren, Vrsaljko)

VL
DU
Deleted user
15:17 23.11.2020.

Tata Brodić je platio da njegov sin Fran bude proglašen najboljim igračem turnira, kada je njegov klub NK Zagreb završio na 7. mjestu. Isto tako što su ga kod K. Jurčića gurali da igra bez obzira na njegovu smanjenu kvalitetu, sv mu je to tata sredio. Al, eto tata nije mogao podmiti klubove u Evropi, nego samo tu na Balkanu. To vam je istina o Fran Brodiću, a još više o njegovom tati. Volio bi kada bi mi netko rekao da lažem. Svima svako dobro!

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:06 23.11.2020.

Odbio Arsenal, Manchester i Inter da se vrati u Hrvatsku i zaigra za NK Kustošiju. To je pravi hrvatski domoljub koji neda ni milimetra svog balkanskog mentaliteta i domoljubnog afiniteta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.