Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMALO

Odbijena Barçina ponuda od 35 milijuna eura za Davida Villu

23.12.2008.
u 19:10

Katalonski nogometni ponos s Camp Noua ponudio je Valenciji 35 milijuna eura za kupnju njihova napadača Davida Ville. Sve što su zauzvrat dobili je - odbijenica.

Prema pisanju Marce, unatoč ugodnoj bodovnoj razlici, vodeća Barcelona (41 bod, drugoplasirana Sevilla 31) i dalje traži pojačanja za sastav koji djeluje poput dobro podmazanog stroja u španjolskom nogometnom prvenstvu. Premda imaju najboljeg strijelca Primere (Eto'o, 15 golova u 16 utakmica), a raspucani su i Thierry Henry (osam), te Lionel Messi (deset), dvanaest ligaških pogodaka Davida Ville nisu prošli nezamijećeno, te je Barça službeno ponudila 35 milijuna za napadača reprezentacije.

Iz Valencije su Barceloni poručili da nemaju o čemu razgovarati ukoliko ponuda za najboljeg strijelca ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva ne iznosi barem pet milijuna više.

Podsjetimo da je Manchester City nedavno pokušao nagovoriti čelne ljude Valencije da im ustupe Villu za 43 milijuna eura, što bi bio rekordan transfer za klub iz engleske nogometne lige. I njima je tada zahvaljeno na ponudi, ali i rečeno da odšteta za raniji raskid ugovora (koji vrijedi do 2014. godine) Ville i Valencije iznosi astronomskih 127 milijuna eura.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije