Naslovnica Sport Ostali sportovi

Od subote - MAXimum sporta i zabave uz novi sportski tjednik MAX

Od ove subote, 19. ožujka, na dan derbija Dinamo - Hajduk, i svake sljedeće subote, budite u središtu sportskih događanja uz novi sportski tjednik MAX!
15. ožujka 2011. u 11:39 3 komentara 674 prikaza
MAX
Foto: Večernji list

Novi tjednik možete pronaći od subote na svim kioscima za samo 7,99 kn ili u posebnoj subotnjoj ponudi za samo 4,99 kn uz Večernji list!

Ne propustite najbogatiji sportski tjednik na čak 64 stranice velikog formata!

Vi u SportMAX-u - šaljite nam slikeeeee!!!

Imate li fotografiju gdje pozirate pored poznatog sportaša? Ili s nekog sportskog događanja, makar se radilo o prijateljskoj utakmici na livadi u susjedstvu ili jednostavno bilo kakvu zanimljivu fotku koja je na bilo koji način vezana uz sport, pošaljite ju na sport@vecernji.net s naslovom „SportMAX – fotonatječaj“. Najbolje fotografije bit će objavljene u novom sportskom tjedniku MAX i na Sportalu!

Elipso

  • Pavel123:

    Mislim da niš od toga... SN Revija je umrla prirodnom smrću prije 24-25 godina....

  • emin:

    hrabrost ili ludost internet je potpuno zgužvo papir tako da....

  • mramorna:

    Izgubili ste i nemate dopisnike (novinare) s terena iz malih gradova i mjesta. Tzv. \"veliki \" sportovi i klubovi nisu toliko interesantni jer se pojavljuju opširno u svim medijima, dok iz malih sredina i mali sportovi su intertesantni građanima i ... prikaži još!i ljudima oko tih klubova. No, kako to napraviti bez dopisnika iz baze. Sportvi i događaji iz Regija , osmrtnice, ...,prodaju novine.