Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Od navijača ismijavani Ben Simmons vratio se među Sixerse

Sixers' Ben Simmons: 'I'm feeling better than I was when I started this season'
Foto: YONG KIM
1/5
12.10.2021.
u 13:23

Australski razigravač priključio se momčadi za koju je dosad igrao iako je ovo ljeto insistirao na odlasku iz kluba jer su se navijači s njim sprdali radi lošeg izvođenja slobodnih bacanja

Ben Simmons, prvi izbor NBA drafta Philadelphije tijekom 2016., vratio se u tu momčad nakon što je protekle mjesece inzistirao na promjeni i odlasku iz 76ersa.

Po pisanju američkih medija Simmons se vratio u Philadelphiju i odmah pristupio kompletnom COVID protokolu nakon čega bi se trebao priključiti momčadi i pripremama za skorašnji početak sezone.

Podsjetimo kako je od kolovoza Simmons, zajedno sa svojim agentima, bio prilično jasnog stava, a to je definitivni odlazak iz jedinog kluba u kojem je igrao tijekom NBA karijere. Nije želio razgovarati sa suigračima, silno je zamjerao navijačima tog kluba i bio je spreman na sve pa čak i na to da propusti cijelu sezonu ne igravši u ni jednom klubu.

No, stvari su se očito promijenile i ova trakavica dobiva svoju posljednju epizodu. I trener Philadelphije Doc Rivers je najavio kako uskoro očekuje Simmonsa u momčadi te novi pokušaj ove momčadi da se domogne NBA prstena.

Branič Philadelphia 76ersa Ben Simmons (25) laktom se zaštitio od Torontova Freda VanVleeta (23) tijekom prvog poluvremena konferencijskog finala igranog u travnju 2019.
Foto: The Canadian Press/Press Association Images/PIXSELL

U međuvremenu su američki mediji doznali kako je najveći bijes Simmons osjećao spram navijača Philadelphije koji su se, primjerice, s njim ismijavali u doigravanju prošle sezone kada je igrač iznimno loše izvodio slobodna bacanja. U seriji protiv Atlante, kada su 76ersi ispali, promašio je čak 27 bacanja, a ukupno je u doigravanju imao samo 34 posto šut s linije slobodnih bacanja.

Inače, u noći s ponedjeljka na utorak Philadelphia je odigrala odličnu predsezonsku utakmicu te je na domaćem parketu svladala Brooklyn 115-104. Bio je to okršaj, uz aktualnog prvaka Milwaukeeja, najjačih momčadi Istočne konferencije.
Philadelphiju je predvodio Turčin Korkmaz sa 27 koševa, dok su u redovima gostiju najbolji bili Kevin  Durant (23 poena) i James Harden (21 poen). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije