Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Ronaldo pokazao zašto u Madridu plaču za njim! Hat-trickom odveo Juve u četvrtfinale

Ronaldo pokazao zašto u Madridu plaču za njim! Hat-trickom odveo Juve u četvrtfinale
Foto: Reuters/PIXSELL
12.03.2019. u 22:35

Nogometaši Juventusa izborili su plasman u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u utorak u uzvratnoj utakmici osmine finala u Torinu svladali Atletico Madrid s 3-0, a sva tri pogotka zabio je Cristiano Ronaldo, koji se i ovaj puta pokazao kobnim za Simeoneovu momčad. Naime, Ronaldo je za vrijeme igranja u Realu u 31 nastupu protiv Atletica zabio 22 gola.

Atletico, koji je na uzvrat donio komotnu prednost od 2-0, prepustio je inicijativu domaćinu i nije pokazao napadačke ambicije gotovo cijelu utakmicu. 
 
Juve je poveo u 27. minuti, Bernardeschi je ubacio na drugu stativu, a Cristiano Ronaldo je nadskočio svog čuvara i glavom zabio za 1-0. U 45. minuti  Giorgio Chiellini, nakon kornera, pucao je glavom, ali Oblak je bio na mjestu.

Odličan početak domaćina u nastavku, u 48. minuti opet je glava Ronalda bila iznad suparničkih braniča i 2-0 za Juve. Ovaj puta ubacio je Joao Cancelo.


 
U 82. minuti, dvije minute nakon što je ušao u igru umjesto Mandžukića, Moise Kean promašio je stopostotnu priliku. No, nije postao tragičar, jer je konačni udarac nadama Atletica opet zadao Ronaldo u 86. minuti iz penala, i to nakon što je Correa oborio Bernardeschija u kaznenom prostoru.
 
Jedinu prigodu Atletico je imao u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+2), Koke je dobro ubacio, a Morata glavom prebacio prečku.
 
Mario Mandžukić je za Juve igrao do 80. minute pruživši solidnu partiju, dok je Nikola Kalinić ostao na klupi Atletica. Juventus se je u četvrtfinalu Lige prvaka pridružio Manchester Unitedu, Tottenhamu, Ajaxu, Portu i Manchester Cityju.

>> Pogledajte slavlje Dinama nakon pobjede nad Benficom


 

Komentara 21

HE
hexadez
23:09 12.03.2019.

možete vi pričati o Ronaldu šta hoćete ali vidi se tko je on i što je u stanju napraviti. On i Messi su daleko najbolji igrači svijeta. Real je postao rupetina otkako je otišao

ČI
čikaga3
23:03 12.03.2019.

Zakaj mi je zbrisan komentar gdje sam konstatiral ako Atletiko zabije gol da Juve treba dati četiri. To kaj novinar ne poznaje pravila nisam ja kriv. A što možemo kada se svatko hvata pera i piše o stvarima koje nee poznaje, tj. temama. Hvala lepa na objavi ili Brisanju.

BU
Bubalamala
06:07 13.03.2019.

Ronaldo je vrsni gol igrač, Mesi također ali je Mesi i igrač koji sam stvara šanse dok za Ronalda radi cijela ekipa pa je teško reći tko je najbolji jer se radi o različitim tipovima nogometaša. Modrić je opet briljantan igrač sredine terena što je struka prepoznala i nakon velikog uspjeha u prošloj godini odlučili da je baš on taj kojem će dodjeliti ta priznanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije