Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV PODCAST

Nenad Šoštarić: Nisam polagao vozački, radio sam u banci, a od rukometa jako malo zaradio

Nenad Sostaric
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/6
23.12.2020.
u 20:22

– To me nemojte ni pitati, iznosi su jako mali. Zaradio sam bolje jedino u Emiratima i od tog novca preuredio sam obiteljsku kuću u kojoj sad živimo – rekao je Šoštarić.

Nenad Šoštarić, izbornik ženske rukometne reprezentacije koja je osvojila broncu na Europskom prvenstvu u Danskoj, bio je gost Večernjakova podcasta. U ulozi voditelja bio je Mladen Miletić, urednik sportskog tjednika Max, kojem je Šoka, kako ga svi od milja zovu, otkrio neke neispričane priče iz svog živoga.

>> Pogledajte podcast s izbornikom Nenadom Šoštarićem

– Ja sam dijete Trešnjevke, odrastao sam u običnoj radničkoj obitelji. Tata je bio zidar, a mama je radila u tvornici igračaka. Sve se vrtjelo oko kvarta. Trenirao sam nogomet u Kranjčevićevoj, išao na rukometne treninge u Kutiju šibica i Dom sportova. Sve mi je bilo na pet minuta. I dugo sam navijao za nogometni kub Zagreb, sve dok nije došao Medić i promijenio boju dresa i grb. Od tada navijam za Dinamo. Navijam i za ostale zagrebačke klubove, Cibonu, Mladost, PPD Zagreb... – rekao je Šoštarić i dodao:

– Nikad nisam polagao vozački ispit. Kada ne idem pješice, voze me supruga, prijatelji ili taksi.

Godinama ste radili u Ljubljanskoj banci?

– Radio sam u kontroli deviza sve dok se banka nije zatvorila početkom devedesetih. U banci sam upoznao i suprugu Almu s kojom sam evo 33 godine u braku. Bio je to slučajan susret u banci koji se kasnije pretvorio u ljubavnu priču.

Je li se svih ovih godina moglo zaraditi od rukometa?

– To me nemojte ni pitati, iznosi su jako mali. Zaradio sam bolje jedino u Emiratima i od tog novca preuredio sam obiteljsku kuću u kojoj sad živimo – rekao je Šoštarić.

>> Što je još Šoštarić ispričao o sebi, pogledajte u videu

 

Ključne riječi

Komentara 13

HE
Hejterkojimrzisve
19:21 23.12.2020.

Al' se VL raspisao o repki samo da pokupi jos jedan like i da zaradi jos koji kunu na racun zenske rukometne reprezentacije. Gdje ste bili kad je grmilo, licemjeri!

CH
Chicano
20:41 23.12.2020.

Odlićan podcast,gospodin Šoštarić izuzetno zanimljiv čovjek.Svaka čast i dubok naklon za sve što ste postigli.Živi,zdravi i veseli bili.

PA
Paket
20:07 23.12.2020.

Jako zanimljiv lik je ovaj Šoštarić, a i ovaj podcast je bio zanimljiv za sve one koji vole sport općenito

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije