Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Oreščanin opet zamijenio Palaversu u 60. minuti, Osijek sačuvao bod na Poljudu

Oreščanin opet zamijenio Palaversu u 60. minuti, Osijek sačuvao bod na Poljudu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
07.04.2019. u 20:57

U derbiju 28. kola Prve  HNL u Splitu su nogometaši Hajduka i Osijeka odigrali bez golova - 0-0

Hajduk je imao dominaciju, ali nije našao način kako probiti osječku obranu i na kraju može biti razočaran konačnim rezultatom. 

Osijek nije uspio uputiti udarac na vrata Hajduka i sretni su što iz Splita odlaze s bodom. Trener Hajduka Siniša Oreščanin opet je u 60. minuti zamijenio Antu Palaversu, pa će biti zanimljivo vidjeti što će odgovoriti na pitanja novinara kojih će sigurno biti. 

Osijek je ostao treći s 47 bodova, dok je Hajduk peti s 44 boda

>>> Pogledajte slavlje igrača Dinama nakon pobjede nad Hajdukom


 

 

Komentara 13

DU
Deleted user
19:05 07.04.2019.

"Hajdukova dica"... "bili tici" ??? Borba za 5. mjesto na tablici sa 5 stranaca u startnih 11 i svih 6 zamjena stranci ??? Dispet??? I sve to prolazi u Splitu, jer se placaju novinari da "bacaju dimne" i pricaju bajkee Di je nestao onaj ponosni hrvatski Split koji je krenuo bez zadrske 91 u boj za dom ?

Avatar white socks
white socks
20:17 07.04.2019.

Suci bi trebali dosuditi par jedanaesteraca za Hajduk i izbacit barem jednog igrača Osijeka, jer ako Hajduk pobjedi ovu utakmicu mogao bi prestići Dinamo!

DU
Deleted user
19:32 07.04.2019.

Dabogda sve izgubili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije