Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALILI SE

Otkriveno gdje će se vatreni pripremati uoči utakmice na Poljudu

Vatreni
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
11.09.2019.
u 09:19

Omiš je očito ostavio sjajan dojam na HNS jer je reprezentacija već gostovala u ovom gradu ove godine kada su bili počasni gosti na stotoj godišnjici kluba.

Nakon sjajne igre i pobjede nad Slovačkom u Trnavi (0:4) te nešto lošijeg izdanja u Azerbajdžanu gdje je hrvatska reprezentacija odigrala 1:1, 10. listopada će vatreni nastaviti kvalifikacije gdje će na Poljudu tražiti pobjedu protiv Mađarske koja bi ih približila Europskom prvenstvu. 

Uoči ove važne utakmice otkriveno je i gdje će se izabranici Zlatka Dalića pripremati. 

NK Omiš objavio je da je HNS izabrao terene njihovog kluba za treninge prije utakmice. U Omišu će reprezentacija boraviti nekoliko dana.

"NK Omiš s ponosom objavljuje da su na stadionu " Anđelko Marušić - Ferata" započeli radovi na pripremi terena za dolazak reprezentativne A selekcije predvođene trenerom Zlatkom Dalićem u sklopu priprema za nadolazeći susret s reprezentacijom Mađarske koji se igra sljedećeg mjeseca u Splitu. Reprezentacija će u Omišu boraviti nekoliko dana te odraditi treninge. Uprava kluba se zahvaljuje na ukazanom povjerenju HNS-u, i poduzet će sve pripremne radnje da reprezentativci imaju optimalne uvjete za rad i pripreme", objavili su na Facebooku iz kluba. 

Omiš je očito ostavio sjajan dojam na HNS jer je reprezentacija već gostovala u ovom gradu ove godine kada su bili počasni gosti na stotoj godišnjici kluba. 

>>> Pogledajte što su nakon treninga rekli hrvatski igrači

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
15:38 11.09.2019.

I tu Dalmaciju se isto bezveze forsira... A ostali dijelovi Hrvatske u kojima nikada nije gostovala reprezentacija se namjerno zapostavlja i pljuje.

UR
urgent
11:38 11.09.2019.

Dalicu, dobar si trener ali ipak ne toliko dobar, sretno

VL
????
08:08 23.09.2019.

Nego, kad bu reprezentacija odigrala konačno neku utakmicu npr. u Lici, Gorskom Kotaru, Karlovcu, Međimurju, Zagorju (Krapina npr.), u nekom drugom dijelu Slavonije osim u Osijeku. Zašto se ti krajevi zapostavljaju. Zar se ne može napraviti neki stadion s 15-20.000 mjesta u navedenim gradovima i županijama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije