Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN PERIŠIĆ:

Očekivali smo ovakvu atmosferu i nije nas omela, odigrali smo muški!

Ivan Perišić
Daniel Kasap/Pixsell
10.10.2014.
u 23:15

- Vratio sam se prije mjesec dana i nisam još na sto posto, ali dogovorio sam se s izbornikom da odigram - rekao je Perišić.

Ivan Perišić se vratio u reprezentaciju nakon dva mjeseca neigranja zbog ozljede, a to je ostavilo traga na njemu. Ne u fizičkom smislu, ne u njegovom osjećaju za prostor i igru, ali za realizaciju svakako da.

Našao se u dvije prilike i promašio loptu, a da ju je zahvatio kako zna, bili bi to pogoci, sasvim sigurno! No sudjelovao je kod gola, njegov udarac glavom zbunio je Bodurova i Bugarin je pospremio loptu u svoju mrežu.

- Vratio sam se prije mjesec dana i nisam još na sto posto, ali dogovorio sam se s izbornikom da odigram susret. Ispalo je dobro, dobro smo se branili od prve minute i igrali muški - rekao je Ivan Perišić pa nastavio:

- Očekivali smo ovakvu atmosferu i nismo podlegli, bili smo koncentrirani cijeli susret. Možda smo malo i iznenadili protivnika jer smo promijenili sustav u odnosu na prethodne dvije utakmice, a promijenili smo ga i u drugom poluvremenu, sve po dogovoru. Ispalo je odlično i smatram da smo zasluženo pobijedili.

Napomenuo je Ivan i da će hrvatski reprezentativci posjetiti Vukovar, što je jako lijepa gesta.

- Je, lijepa je to gesta i nadam se da će uskoro i Split doći na red - kazao je uz osmijeh Perišić.

>> Hrvatska ostvarila zacrtani cilj - pobijedila je Bugarsku u Sofiji!

>> Dečki su pokazali karakter i uspjeli ostvariti veliku pobjedu!

Komentara 3

KB
Kum Bartol
08:50 11.10.2014.

Ovo je bila jedna od lošijih utakmica Hrvatske reprezentacije, a zato je najzaslužniji upravo Perišić. Sreća naša što su Bugari bili neprepoznatljivo loši i nisu nam nikakva konkurencija.

LA
LacoLaco
04:26 11.10.2014.

Perisicu, tebi nije mjesto u reprezentaciji. Mozda mozes grijat klupu za NK Djurmanec ili biti zamjena za vodonosu. Ne samo da nemozes pogodit cistu loptu ( da ne velim zabit gol) nego jos i smetas vlastitim igracima na terenu.

DU
Deleted user
10:22 11.10.2014.

Kovaču, ovo je tvoja sramota. Igrača koji je u 25minuta protiv Malte, Kramarić, pokazao više nego Perišić u svim dosadašnjim utakmicama repeke (osim 2 i pol u Brazilu, ali tu su svi bili loši pa je morao bljesnuti) držiš na klupi. Veli Perišić ' nisam 100% fit, ali sam se dogovorio sa izbornikom da igram'??? Ono ubacivanje Rakitića, kod autogola, trebalo je završiti u donjem kutu gola, a ono kad se spetljao pred golom pri kraju??? Ma sramota, jer očito da ti netko diktira sastav, kako drugačije tumačiti da Perišić igra čitavu utakmicu nakon dugog oporavka i tri 'teške' utakmice, a drugi, npr. Badelj, Kranjčar 'nisu spremni' iako igraju konstantno? Nije da i oni moraju u repku, ali očito da za neke vrijede druga pravila. Osim toga, Kovaču, jel gledaš Rijeku? Jel vidiš one centaršuteve Tomečaka koji pogađaju suigrače? Očito da ne- Osim toga, i Mandžu si žrtvovao zbog Perišića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije