Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spor s trenerom

Obrvan: Sigurno da ja nisam taj koji će ugasiti Medveščak

Ivica Obrvan
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
26.03.2015.
u 08:09

Odbiju li igrati još jednu utakmicu i padnu u najniži rang, odgovornost će ipak biti na čelnicima, bivšim i sadašnjim, ne na treneru

RK Medveščak NFP broji možda i zadnje dane. Ne odigra li zbog blokade i drugi vikend zaredom utakmicu 1. HRL, past će u najniži rang. Hoće li bivši trener Ivica Obrvan odustati od blokade, pitamo našeg rukometnog trenera na radu u francuskom Chamberyju?

– Medveščak mi je ostao dužan 11 plaća, a od 2006. do 2015. "devetsto" sam puta čelnicima kluba nudio dogovor o isplati duga, ali nisu htjeli ni razgovarati. U sudskom procesu tvrdili su da sam ja njima dao otkaz, a ne oni meni pa se sutkinja pitala: "A kako je onda otišao kući ako je sâm dao otkaz". Morao sam snositi sve sudske troškove i nije u redu sad, kad sam dobio parnicu, da ispadam kao netko tko gasi klub. Ja ga sigurno neću ugasiti – zaključio je priču Obrvan koji je, sjećamo se, bio vrlo nesretan kad su mu se čelnici tadašnjeg Agram Medveščaka u studenom 2006. zahvalili na suradnji. Našao se na ulici, a bez posla je bio do srpnja 2007.

Neodigravanje utakmica i pad u najniži rang ipak nisu rješenje. Koliko god im teško bilo, čelnicima medvjeda bilo bi najbolje odmah krenuti s otplatom duga bivšem treneru. Pa makar to trajalo do 2020.

>> Medveščak se gasi? Nestaje klub Stenzela, Kljuna, Žage...

Komentara 2

HA
handar
20:40 27.03.2015.

Sigurno nije Obrvan taj koji bi bio razlog gašenja...on je te novce i zaradio, a sportski direktor KNEŽEVIĆ i otac KNEŽEVIĆ koji ga je zaposlio na njegovo prvo radno mjesto na plaću profesionalnog sportskog direktora(oko 2000€) su svoje novce, zaa razliku od Obrvana, POKRALI u Rk Medveščak!!!! Sto pitate direktora Knezevica za stanje kluba kad vec generacijama igrača dolazi reci u slacionicu kako novaca nema a prije toga se doveze u BMW X5....neka vam malo kaze koliko novaca rk medvescak i drugi klubovi dobivaju od poreznih obveznika za trenere i mlade i kako zarađuju(kradu) na računima od priprema koje nose u savez i dobivaju povrat novca za ono sto su platili roditelji djece koja treniraju rukomet i zbog kojih na kraju krajeva i postoji sport!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
11:35 26.03.2015.

Obrvan pizdek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije