Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Obrvan i Balić zadnji su srušili zagrebaše u kupu, bilo je to 2002.

obrvan
Pixsell
07.05.2011.
u 12:30

Split će ovaj vikend biti domaćin završnice Hrvatskog kupa za rukometaše. Danas će u polufinalu ( 17.30 HTV 2) igrati EMC Split i Poreč, a u 19 sati CO Zagreb i Bjelovar.

Nedjeljni finale u 17.30 sati također će se igrati pred TV kamerama.

Zagrebaši su do sada osvojili 17 kup-trofeja, praznih ruku ostali su samo dvaput, 2001. i 2002. slavio je Metković. Oba puta Metkovce je vodio sadašnji trener Zagreba Ivica Obrvan.

– Planirao sam da ćemo u Splitu osvojiti kup, svaki drugačiji ishod bio bi velika senzacija. Sjećam se posljednjeg Zagrebova poraza u kupu 2002. godine, no tada je Metković imao sjajnu momčad. Mnogo, mnogo jaču negoli je imaju današnji naši suparnici – kaže Obrvan.

Da, tada je Metkovce predvodio Ivano Balić. A danas je i on u Zagrebu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije