Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroliga

Obradović ide po 10. naslov, a na putu će mu biti i Hrvati Spahija i Perasović

Fenerbahče
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
11.10.2017.
u 07:09

Bivši Realov razigravač Sergio Rodriguez ove će sezone organizirati igru moskovskog CSKA umjesto Miloša Teodosića

Željko Obradović jurišat će po 10. naslov klupskog prvaka Europe, no na tom putu prepreka će mu biti kum i učenik Dimitris Itoudis (CSKA), ali i hrvatski euroligaški treneri Velimir Perasović (Efes) i Neven Spahija (Makabi).

Za razliku od Perasovića koji samo nastavlja lani započeto, od Spahije se u Tel Avivu očekuje da bude preporoditelj tamošnje sportske ikone, iza koje je užasna sezona.

S obzirom na to da Sergija Llulla neće biti još mjesecima, konce Realove igre dobit će u ruke 18-godišnji Luka Dončić za kojeg bi ovo mogla biti sezona novog uzleta.

Bivši Realov razigravač Sergio Rodriguez ove će sezone organizirati igru moskovskog CSKA umjesto Miloša Teodosića koji se odlučio okušati u NBA ligi.

Komentara 1

Avatar Made in Germany
Made in Germany
10:07 11.10.2017.

Obradovic i njegova zemlja nikada u niti jednom sportu nece osvojit titulu najbolja momcad stoljeca. A to upravo Hrvati imaju u klubskoj kosarki. Takvu cast nisu u stanju primit ni nosit ograniceni balkanci, nego Zapadno orijentirani i Zapadnokrscansko kulturni Hrvati. Na cast svih nas Croata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije