Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SUPER MEČEVI'

Obračun u ringu: Saznajte čitav popis borbi u splitskom Spaladiumu!

Venum World Series
Foto: Fightsite
20.05.2015.
u 18:45

Prvi turnir iz serije Venum Victory World Series održan je u Milanu, drugi ćemo pratiti sada u Splitu, a slijedi portugalski Lisabon, kao i turnir u dalekoj Panami. Samo finale rezervirano je za Pariz.

U splitskoj Spaladium Areni, 30. svibnja održat će odličan borilački event "Obračun u ringu 13" koji je ujedno i turnir iz serije Venum Victory World Series. Sada je poznat i čitav popis mečeva, ali i polufinala dvaju turnira koja ćemo gledati iste večeri (72,5 kg, 95 kg). U Spaladiumu ćemo vidjeti ponajbolje dalmatinske borce što u kick boksingu, što u profesionalnom boksu, što u slobodnoj borbi, piše Figtsite.

Prvi turnir iz serije Venum Victory World Series održan je u Milanu, drugi ćemo pratiti sada u Splitu, a slijedi portugalski Lisabon, kao i turnir u dalekoj Panami. Samo finale rezervirano je za Pariz.

Toni Čatipović Hrvatsku će predstavljati u kategoriji do 95 kilograma te će se u polufinalu susresti s Francuzom Guy Pacome Assijem. Drugo polufinale čine Igur Bugenko iz Bjelorusije i Stefan Anđelković iz Srbije. Hrvatska ima predstavnika i u  kategoriji do 72.5 kg, a to je Luka Tomić. On će se u polufinalnom dvoboju susresti s Aleksaderom Rainesom iz Dominikanske Republike. Drugo polufinale odigrat će se između Aleksandra Topića iz Srbije i Phililippea Salomona iz Francuske.

Zanimljivi su i "super mečevi" prema kick boksing pravilima, a posebno onaj između Agrona Pretenija i Denisa Marjanovića. Obojica su nastupala na velikim borilačkim spektaklima. Preteni je dospio do samog finala turnira Legend, dok smo Marjanovića redovito gledali u FFC ringu. Meč će se održati u kategoriji do 85 kilograma. U Spaladiumu će nastupiti i sjajni Toni Milanović i to protiv Čeha Jana Soukupa te Matijas Barić protiv Poljaka Bartolomeja Wydre.

Javnost će zasigurno zanimati i nastup Ante Delije. Jedan od najboljih hrvatskih teškaša susrest će se s Mađarom Tiborom Sosom. Dubrovčanin će pokušati nastaviti odličan niz pobjeda koji je iza njega.

Obračun u ringu 16

Turnir Venum Wvs do 72.5kg

Luka Tomić (Hrvatska) vs Aleksander Raines (Dominikanska Republika)
Aleksandar Topić (Srbija) vs Philippe Salmon (Francuska)

Turnir Venum Wvs do 95kg

Toni Čatipović (Hrvatska) vs Guy Pacome Assi (Francuska)
Igor Bugenko (Bjelorusia) vs Stefan Anđelković (Srbija)

K-1 super fights:

Ivan Vladimir (Hrvatska) vs Chingiz Allazov (Bjelorusia)
Toni Milanović (Hrvatska) vs Jan Soukup (Česka)
Matijas Barić (Hrvatska) vs Bartolomej Wydra (Poljska)
Agron Preteni (Hrvatska) vs Denis Marjanović (BiH)

Profi box:

Stjepan Vukdelija (Hrvatska) vs Petar Mrvalj (BiH)
Frane Radnić (Hrvatska) vs Rastislav Frano (Slovačka)

MMA

Teo Radnić (Hrv) vs Adam Horvat (Mađarska)
Ante Delija (Hrv) vs Tibor Sos (Mađarska)

>> Mirko Filipović u restoranu slavio krizmu pa se šokirao kad je vidio račun

Komentara 1

ZA
zambezi
21:02 20.05.2015.

Vec dugo nije bilo o tim krvavim "sportovima" izvjestaja u VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije