Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS 20-godišnjica utakmice Hrvatska - SAD

Obljetnica bez prvog kapetana Zlatka Kranjčara

\'07.09.2010.,stadion u Maksimiru,Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo 2012. godine.Hrvatska - Grcka. Navijacki dres. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
12.11.2010.
u 19:14

Svečanost je predviđena za 17. studenoga, uoči kvalifikacijske utakmice za EP između Hrvatske i Malte.

Uoči kvalifikacijske utakmice za odlazak na EP između Hrvatske i Malte koja je na rasporedu u srijedu 17. studenoga (Maksimir, 17.30 sati), obilježit će se 20-godišnjica utakmice Hrvatska - SAD, prve međudržavne utakmice naše nacionalne vrste.

Od 14 igrača koji su tada, 17. listopada 1990. godine, pod vodstvom na žalost pokojnog izbornika Dražana Jerkovića, odjenuli dres s kockicama, u srijedu u Maksimiru neće biti ondašnjeg kapetana Zlatka Kranjčara, te lijevog braniča Darka Dražića, koji je trener u Iranu! Kranjčar ne može doći, jer reprezentacija Crne Gore, kojoj je izbornik, taj dan igra prijateljsku utakmicu s Azerbajdžanom u Podgorici. Očekuje se, dakle, dolazak Ladića, Gabrića, Kasala, Peršona, Vulića, Čelića, Mladenovića, Asanovića, Mlinarića, Cvjetkovića, Židana i Shalle.

– Bivši bi se igrači u 13.30 sati trebali okupiti u hotelu Sheraton, gdje će u 14 sati i ručati. U 16.30 ide se na stadion, a u 17.15 službeni spiker u Maksimiru pojedinačno će prozivati igrače i oni će se popeti na pozornicu na terenu. Tijekom izlaska na pozornicu, Mladen Bodalec pjevat će pjesmu Prljavog kazališta "Mojoj majci", a svi će igrači dobiti prigodne darove – rekao nam je šef marketinga HNS-a Alen Balen. Kakve će darove dobiti?

– Neka to ostane tajna, ni igrači još ne znaju o kakvim je poklonima riječ.

Dodajmo da će na zapadnom parkiralištu HNS i navijačka skupina Uvijek vjerni organizirati "fan zonu". U zabavnom će programu uoči utakmice i nakon nje nastupiti Davorin Bogović, te tamburaši i klape. Ulaznica s utakmice bit će suvenir, jer će na poleđini biti reprint ulaznice za utakmicu Hrvatska - SAD.

Ključne riječi

Komentara 6

SD
satan da shumsky
17:37 13.11.2010.

štico je bio prehlađeni jugosloven....

OK
OKIDOKI
20:15 12.11.2010.

dobit će majice s likom markovića, hehe

SA
satar
20:26 12.11.2010.

Nije li proslava prve utakmice repke trebala biti nešto ranije,mislim kalendarski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije