Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOSTALI SUSRET

Objavljeni termin utakmice Hajduka i Rijeke, igraju kada Dinamo kreće u Ligi prvaka

Hajduk nije izborio prolazak u grupnu fazu Konferencijske lige, Villarreal je bio bolji
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
31.08.2022.
u 12:53

Taj se susret trebao igrati još 24. srpnja, no odgođen je na zahtjev Rijeke koja je tada igrala s Djurgardenom u drugom pretkolu Konferencijske lige.

Zaostali susret drugog kola Supersport HNL-a između Hajduka i Rijeke igrat će se na Poljudu u srijedu 14. rujna u 16.30 sati. 

Taj se susret trebao igrati još 24. srpnja, no odgođen je na zahtjev Rijeke koja je tada igrala s Djurgardenom u drugom pretkolu Konferencijske lige

Hajduk je trenutačno treća momčad lige s devet bodova. Iman 10 bodova manje od vodećeg Dinama, ali i dvije utakmice manje. Rijeka posljednja sa samo pet bodova i utakmicom manje.

Inače, 6. rujna kada igraju Hajduk i Rijeka kreće i Dinamo u skupini Lige prvaka. Od 18:45 igrat će na Maksimiru s Chelseajem.

>> VIDEO: U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije