Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mirotvorac

Objavljena snimka tučnjave: 'Stevene, zar si ih ovako mirio!?'

Steven Gerrard
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.11.2015.
u 09:22

Steven Gerrard sudjelovao je u tučnjavi ispred noćnog kluba

Legendarni kapetan Liverpoola, Steven Gerrard (35), a sada igrač LA Galaxyja, 2013. godine sudjelovao je u tučnjavi ispred noćnog kluba u gradiću Formbyju. Nekoliko osoba tada se sukobilo s Paulom Lloydom, vlasnikom hotela, a veznjak je oslobođen optužbi nakon tvrdnji tužitelja da je samo pokušavao smiriti situaciju.

No, snimka koju je objavio The Sun demantira te tvrdnje. 

– Zar se ovo zove mirenje sukobljenih strana, Stevene? – navodi Sun i dodaje da se na snimci vidi kako Gerrard udara Lloyda. Uz nogometaša bila je i njegova supruga Alex.

Zanimljivo kako policija nije poduzela dodatne radnje iako je pregledala snimku koju su zabilježile nadzorne kamere, ističu Britanci i podsjećaju kako je početkom ove godine bivša policajka Helen Jones (32) osuđena na 22 mjeseca zatvora jer je ucjenjivala Gerrarda objavljivanjem spomenute snimke.

>>Policajka ucjenjivala Gerrarda pa završila iza rešetaka

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije